Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ewa megmondja

A férfinak nagyobb igénye van szabadságra, mint szeretetre, a nőnek pedig nagyobb igénye van szeretetre, mint szabadságra.

Címkék

„Idézetek"

Utolsó kommentek

Légy olyan NŐ, hogy minden egyes reggel, amikor lábad a földhöz ér, a pokol megremegjen és a gonosz felszisszenjen: A francba, felkelt!

2013.10.07. 12:09 Éwa

10 mondat, ami a férfiakat őrületbe kergeti

Címkék: hibák kapcsolat

Számodra csak egy mondat. Számára pedig egy olyan velős parafrázis, amit soha az életében nem fog elfelejteni. Íme, egy pár megfigyelés, ami segíthet, hogy atombombaként robbanjatok szét a pároddal.

veszekedes1. „Nem igazán tisztellek.”

Vannak, akik a tisztelet szót ugyanolyan gyakran használják, mint a szeretlek-et. Nincs ez véletlenül, hiszen minden valamire való kapcsolat elsősorban a kölcsönös tiszteletről szól, arról nem is beszélve, hogy ha igazán szeretjük a másikat biztosan nem merül fel a tisztelet kérdése. Ha egy férfi ezt hallja szerelmétől biztosan összeomlik egy hatalmas bástya szerelme várában.

2. „Annyira aranyos a pocid.”

Hagyjuk hölgyeim a cuki pocakozást. Azon kevés férfiak esetén, akik büszkék a hasukra nevezzük a nevén a sörhasat. Akik pedig nem, azoknál végképp ne hozzuk szóba az esetleges domborodó hasat.

3. „Szeretem, amikor ilyen mérges vagy.”

Ki szeretné azt hallani legrosszabb pillanatában a hozzá legközelebb álló embertől, hogy szeretem, amikor ilyen vagy… Azt hiszem ezzel mindent elmondtunk.

4. „Olyan gyerekesen viselkedik, amikor a csapata veszít.”

A férfitársadalom berkein belül a különböző sporttevékenységek figyelemmel való kísérete bizony nagyon is fontos és nem elhanyagolható tevékenység. Nem lehet olyat mondani, hogy gyerekes… ez olyan, mintha ő azt mondaná, amikor önök elmennek kozmetikushoz, hogy minek, hiszen semmi különbség. Úgy-e értik hölgyeim?

5. „Csinálj, amit akarsz.”

Nos, ez egy olyan kijelentés, ami a legtöbb esetben nem igaz. De mivel a férfiak legtöbbje sokkal egyszerűbben működik, mint a nők (ha már így profanizáljuk a dolgokat), hamar azon kaphatjuk magunkat, hogy kedvesünk más nő karjaiban kötött ki. Úgyhogy ha nem gondoljuk komolyan ezt a kijelentést, akkor ne is használjuk.

6. „Pont olyan vagy, mint az apád.”

Ez a biztos módja annak, ha valóban azt szeretnénk, hogy a férj nagyon dühös legyen. Nagyon kevés az a férfi, aki olyan akar lenni, mint az apja. A legtöbb jobb akar lenni, ezért soha ne használjuk ezt, hacsak már semmi nincs, amit veszítsünk, semmit nem lehet menteni.

7. „Azt hiszed, elhiszem, amit mondasz?”

Már miért is kételkednénk a házastársunkban? Ha a kapcsolat megfelelő alapokon nyugszik, akkor fel sem merülhet a kétely. Ugyanis a jól működő kapcsolat egyik alapszabálya a bizalom.

8. „Mit gondolsz, mi volt ez?”

Mindig voltak és lesznek teljesítési problémák az ágyban. Ha nem tudjuk megnyugtatni, hogy semmi gond, akkor ilyen vagy ehhez hasonló kijelentést ne tegyünk. Végképp elűzhetjük őt.

9. „Hívjam a mentőt, hogy készítsenek elő mindent?”

Ne ezzel kezdjük, ha olyasmibe fog a férfi, amihez nem ért. Inkább finoman próbáljuk meg elmondani neki, hogy lehet, hogy nem fog menni. Ha pedig mégis nekifog, akkor hagyjuk és ne mondjuk azt, hogy „én megmondtam”.

10. „Biztos megengedhetjük?”

Egy eladó előtt, ha ezt megkérdezzük férjünktől, akkor ezzel a földbe tiporjuk. Ha mindenképp kíváncsiak vagyunk az aktuális anyagi helyzetre, négyszemközt kérdezzünk rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr835552697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liderc 2013.10.07. 14:35:28

A 4-est és a 10est leszámítva szerintem ezeket nők sem szívesen hallják a párjuktól.

Zincsilla 2013.10.08. 11:15:49

Na most akkor az egeszet noi szemszogbol:

„Annyira aranyos a pocid.” - ez utalas arra, hogy le kellene adni azt a kis pocit.

„Csinálj, amit akarsz.” - nehogy azt merd csinalni, kulonben szamolj a kovetkezmenyekkel, de nekem mar elegem van a vitabol.

nemecsek ernő áruló 2013.10.08. 11:22:19

"6. „Pont olyan vagy, mint az apád.”"
Nyilván a férfiak többsége defektes családi háttérrel rendelkezik, de nekem például az apám az egyik példaképem.

@Zincsilla: "Menj csak!" NE MENJ!

mézescsók 2013.10.08. 11:43:09

Ezek eléggé kemény fejtöréssel kigondolt mondatok, mert szerintem nők nem nagyon mondják. Nem igazán tisztellek? Azt hiszed, elhiszem, amit mondasz? Megengedhetjük? Mit gondolsz, mi volt ez? Hívjam a mentőt, hogy készítsenek elő mindent? Legfeljebb gondolják.
Talán az, hogy olyan vagy, mint apád, esetleg előfordul, de inkább fordított aspektusból tudom elképzelni: olyan vagy, mint anyád.
Azt viszont, hogy "ugye, megmondtam" minden további nélkül fel lehetett volna venni a sorba.

mézescsók 2013.10.08. 11:44:07

Ja, még azt is, hogy "azt csinálsz, amit akarsz" és ez MINDIG az ellenkezőjét jelenti.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.08. 11:56:04

@Zincsilla: és a nők, hogy viselik a sportolni kéne egy kicsit drágámat. ;)

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2013.10.08. 12:22:38

Az élet azért nem ilyen egyszerű, drágáim....

pánpéter 2013.10.08. 12:40:05

ilyen mondatokat a nők nem mondanak. egyáltalán nem.

aranyos a pocid? - így nem beszél egy nő...
biztos megengedhetjük? - ez is egy baromság...
Nem igazán tisztellek! - egy nő ha sértegetni akar, akkor nem ezt mondja.

összegezve, ez egy nagy baromság, ami itt le van írva. aki írta, annak fingja sincs a dolgokról...

Éwa 2013.10.08. 13:01:05

Kedves hozzászólok:

Az ilyen mondatokat a nők mondják, ha nem is mindet.

Mivel a hímsoviniszta hozzáállásom miatt kaptam már hideget, így kénytelen vagyok tipikus női magazinokból is ihletet meríteni esetenként, mivel a nők az őket bántó posztok miatt teljesen elhanyagolják a blogot.

Mindenesetre örülök, hogy ennyire aktívak lettetek!

comad 2013.10.08. 13:17:59

A legőrjítőbb mondat, amikor látom, hogy haragszik valamiért rám (a nő) és ha rákérdezek az okára akkor:
"ha magadtól nem tudod én nem fogom elmondani"

Ott is hagyom abban a pillanatban. Hívjon, ha vége.

Intizar 2013.10.08. 13:21:32

Asszonyom, tudja-e Ön, mi az a parafrázis? Nem "rémítő mondat" művelt nyelven, hanem átirat. Egy mű újszerű feldolgozása, fölhasználása. Az idézett mondatok meg leginkább valami gyönge fordításnak hangzanak.

dex.ion 2013.10.08. 13:49:24

-bent van már?

-mi a baj?
-semmi.

Pista Bácsi 2013.10.08. 14:06:10

Ez a cikk valami angolból/németből fordított sületlenség, nekem már rengeteg hülyeséget mondtak drága partnereim, de ezeket még sosem.

A csinálj amit akarsz, az magyarul szinte mindig úgy hangzik el, hogy menj, ha akarsz, mert a szitu mindig az, hogy a férfi menne valahová (a haverjaival), amit a nő szóban nem ellenez, de valójában igen.

Az ágyban nyújtott teljeítményre vonatkozó kritika pedig teljesen elképzelhetetlen, a magyar nők (tisztelet a 0,1 % kivételnek)még mindig azt a viselkedésmintát követik, hogy gyorsan túl akarnak lenni a szexen, tehát ha a férfi gyorsan elmegy, vagy hozzá se tud kezdeni a dologhoz, az a nőknek "az egy gonddal kevesebb" esete...

A nem tisztellek mondat pedig kb. 100 évvel ezelőtt volt érdekes, ma ez annyira avitt, hogy talán egy amish közösségben lehet ez edőszerű :-)

Nick Leeson 2013.10.08. 14:46:18

A nőkben az a helyzet a legjobb, amikor egy veszekedésnél, egyre jobban belelovallják magukat a dologba, de minden pillanatban arra várnak, hogy adj neki egy csókot és békítsd meg. De ő eközben még nagyobb balhét farag! :)

Először csak, nem éhes aznap este (majd kiesik a SZEME, ha Te nem békíted akkor nem eszik). Aztán ha tovább burjánzik a balhé, akkor már a nappaliban fog aludni. Persze, ő sem ott szeretne, de epekedve várja, hogy megbékítsd. Na ilyenkor kell még egy kicsit várni, hagy szívassa magát. Aztán másnap, egy puszival simán ki lehet kecmeregni az egész balhéból! :)

VT Man 2013.10.08. 15:07:17

Szerintem eléggé reálisak a mondatok.

A "Nem igazán tisztellek" talán inkább "nem tudom benned tisztelni a férfit" vagy hasonló.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.08. 15:17:31

próbálom a parafrázis szónak azt a legtágabb értelmezését jóindulattal elképzelni, ahol a második mondatnak az égvilágon a leghalványabb értelme is van, de egyelőre elakadtam.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.08. 15:20:18

@VT Man: amennyiben egy kezdő szövegíró által írt szappanopera szereplője vagy 1974-ben, reálisak.

LordAngelo (törölt) 2013.10.08. 15:36:28

Szóval a szóban forgó férfi, már ha lehet annak nevezni, ilyen:
Nincs benne tisztelnivaló, hízik, idegbeteg, sportrajongó fotelkuruc, ügyetlen, megbízhatatlan, impotents, és csóró. Ráadásul még az apja is ilyen.

És egy ilyennek van barátnője? Kezdek kétségbe esni a egyes nők épelméjűségével kapcsolatban :)

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2013.10.08. 15:47:09

A felsorolás fasság, ellenben a kommentekben előjött a "Mi bajod? - Semmi." amitől viszont tényleg eldurran az ember agya. Mármint nem attól, hogy "Semmi.", hanem attól, ami akkor kezdődik, amikor tényleg elkezded úgy kezelni a helyzetet, hogy "Semmi.".

Amúgy meg örök aranyszabály a nőknek: Egy férfinak megmondhatod azt, hogy mit csináljon, vagy azt, hogy hogyan csinálja. De a kettőt együtt meg ne próbáld!

mrbateman 2013.10.08. 15:47:36

+1 (előnye, hogy naponta akár 20-szor használható)

"Szerinteeed?"

mrbateman 2013.10.08. 15:48:31

@vészmadár (pica pica): Szakikám, maga még aktív? már azt hittem nyugdíjba ment!

HgGina 2013.10.08. 15:48:36

@doggfather: jól. És rögtön hozzák a férfi edzőholmijáz.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2013.10.08. 15:48:51

Egyébként az "aranyos"-t önmagában is fáj hallani, még ha nem is rólam van szó... a plüssmackó, meg az ilyen patkánykutyuli az aranyos. Ha a férfi aranyos, akkor ott baj van.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.08. 16:00:05

@HgGina: haha, nem úgy gondoltam, de ravasz válasz volt. :D

2013.10.08. 16:09:51

Bocsánat, ha nem túl udvarias a véleményem, de szerintem ez egy rém ostoba listázása olyan bugyuta sorozatokban szívesen alkalmazott mondatoknak, amiket épelméjű nő nem ejt ki a száján.
Talán az 5-öset, de az meg nem olyan horderejű kijelentés, aminek egyenes következménye lenne a válóper benyújtás.
Kiskegyedes déjavu.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.08. 16:27:13

@mrbateman: koromból adódóan még van vissza vagy 30-35 évem addig. Hacsak el nem visz a rézfaszú bagoly.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.08. 16:28:54

@mrbateman: csütörtökön kérlek szépen megszinglisedtem, megeszteremetlenedtem, úgyhogy most mindenki kapja be, főleg aki liba

Wilson11 2013.10.08. 16:47:28

@nemecsek ernő áruló: Ezt én sem értettem, ha azt mondaná valaki, hogy olyan vagyok mint apám kihúznám magam és megköszönném a dicséretet. Attól tartok a blogírónak viszont van csontváz a szekrényében :D

vladimir964 2013.10.08. 17:50:42

11. "Beszélgessünk!"

áasdklfjáasn 2013.10.09. 01:09:30

@Pista Bácsi:
Hát elég szar frigid csajaid lehettek eddig...

@vészmadár (pica pica):
Akarsz róla beszélni?

@nemecsek ernő áruló:
Dettó.
Apám egy zseni a maga szakterületén. Örülnék, ha csak feleannyira az lennék a sajátomon.
Meg emberileg is rendben van teljesen.
(Mondjuk anyám szintén. És több mint 50 éve házasok. :-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.09. 07:51:55

@Intizar: én is próbáltam erre utalni, de úgy tűnik, a bloggerina negligálja, vagy nominálja vagy nekromantizálja vagy mi az ilyen megjegyzéseket:)

mrbateman 2013.10.09. 08:18:54

@vészmadár (pica pica): Nem is érdemelt meg téged, hiszen te voltál az aki kiemelted az állampolgárok szürke tömegéből és mémesítetted.

Úgyis öreg volt már, épp ideje volt lecserélni egy fiatalabbra, nézz körül, elvégre neked rálátásod van a legfrissebb árukra (úgyis mondhatnám, ha lenne pinagyár, akkor ott te lennél a raktárvezető-helyettes).

Szeretném felhívni a figyelmedet - bár ezzel te naponta szembesülsz, lehet csak nekem nagy flash - idén már a '95-ösök nemhogy nem büntetendők, hanem egyenesen a férfitársadalom fejbiccentő elismerése váltható ki általuk.

Éwa 2013.10.09. 08:20:13

Kedves Vészmadár és Intizar!

Bár valószínűleg nem olvastak bele a blog más részeidbe, így nem tudják, hogy az Ewa tag alatt megjelenő posztok a sajátok; ami túl sok oldalon van fent, ahhoz képtelenség eredeti forrást találni.

Férfiaggyal végig vettem a fentieket és valóban, a fentiek tükrében nem állja meg a szó a helyét. Ezek viszont női szájakból hangzanak el, és sosem egymagukban. Mivel a nő bőségesen beszél és nem félmondatokban. Női aggyal kell olvasni a blogot magát is, nem férfivel. Némelyeknek csak a saját nemében sikerül olvasnia.

Ide mindenki azt kommentel, amit akar, viszont az ilyen, nem-Ewa-tag-es cikkek hozzászólásai nem nekem szólnak, ezért nem magyarázhatom mások bizonyítványát :) Senki kedvéért nem módosítok cikket, a bizonyos hölgyemény így írta meg, így marad, nem zárhatjuk ki a "legbarbisabb" írásokat sem, hiszem a blog nem arról szól, hogy eljátsszuk, ki mit tud, hanem megtudjuk, mások mit tudnak.

Itt csak egymás gyalázása, sértegetése nem megengedett, minden más igen!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.09. 12:13:40

@mrbateman: ez csak azért nem vicces, mert érzelmileg nem vagyok érintetlen, hogy úgy mondjam. De amúgy az.:)

mrbateman 2013.10.09. 13:02:47

@vészmadár (pica pica): Igen gondoltam, hogy így van, de a "sajnálom haver" csak 5 üveg soproni után hiteles.

De előveszem a bölcs énemet: Majd elmúlik! (ez nem olyan cizellált, mint Coelho viszont atombiztos)

(érzelmi érintettséged okán nem kérdezem meg, hogy mikor leszel olyan állapotban, hogy megírd a story-t a csajok és pasik blogon?!:-DD)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.09. 15:51:26

@mrbateman: a pinagyári raktárosságról csak annyit, hogy kiderült, tanítottam Aleska Diamondot, hehe.

Intizar 2013.10.10. 18:36:56

@Éwa: Ez a cikk nem egyszerűen az "Éva" című blogban, de egyenesen "Éwa" név alatt jelent meg, s Ön ugyancsak "Éwa" név alatt kifogásolja, hogy azt hisszük, hogy Ön "Éwa"? Mindezt férfiaggyal? Jaj.
A parafrázis akkor is átirat, és a mondatok akkor is ostoba helyről vett silány fordítások, még ha valaki saját magától ír is ezen a színvonalon, sajnálom.

Intizar 2013.10.10. 18:37:31

Ja, egyszer véletlenül normálisan írtam az Éva nevet. Bocsánatot kérek érte.

Éwa 2013.10.10. 19:15:19

@Intizar: Kedves Hölgyem! Semmi baj, mindenkinek a keresztneve a "normális" neve :)
A parafrázis kifejtést, körülírást, stb jelent, de bizonyára mostanra már tudja ezt is.
Engedje meg, hogy bevezessem a blog kifejezésekbe, nagy örömömre szolgál, hogy én segíthetek ebben:
a www.ewamegmondja.blog.hu a blog url címe. Az Éwa név a felhasználónév. Minden cikket ezzel a felhasználónévvel publikálok, ezért ez mindenhol megjelenik.
DE!
Az ewa 'tag' nem egyenlő ezzel. A tag olyan szavakat jelöl, melyekkel leírható egy poszt (cikk) tartalma. Pl a szerelem tag alatt a szerelemmel kapcsolatos cikkeket találjuk. Az ewa tag alatt azokat, amiket nem átveszek, hanem sajátok. Ahol lehet, ott forrást is feltüntetek, de sajnos némely cikkeknél képtelenség az eredeti forrást megtalálni.

Remélem, tudtam segíteni, de bármilyen egyéb kifogással keressen nyugodtan:)

Felteszem, elég fiatalka az írása alapján, és a stílusa miatt hadd kérjem meg, illetve kérjelek meg, tegezz nyugodtan!

Üdv
Éwa

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr185552697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liderc 2013.10.07. 14:35:28

A 4-est és a 10est leszámítva szerintem ezeket nők sem szívesen hallják a párjuktól.

Zincsilla 2013.10.08. 11:15:49

Na most akkor az egeszet noi szemszogbol:

„Annyira aranyos a pocid.” - ez utalas arra, hogy le kellene adni azt a kis pocit.

„Csinálj, amit akarsz.” - nehogy azt merd csinalni, kulonben szamolj a kovetkezmenyekkel, de nekem mar elegem van a vitabol.

nemecsek ernő áruló 2013.10.08. 11:22:19

"6. „Pont olyan vagy, mint az apád.”"
Nyilván a férfiak többsége defektes családi háttérrel rendelkezik, de nekem például az apám az egyik példaképem.

@Zincsilla: "Menj csak!" NE MENJ!

mézescsók 2013.10.08. 11:43:09

Ezek eléggé kemény fejtöréssel kigondolt mondatok, mert szerintem nők nem nagyon mondják. Nem igazán tisztellek? Azt hiszed, elhiszem, amit mondasz? Megengedhetjük? Mit gondolsz, mi volt ez? Hívjam a mentőt, hogy készítsenek elő mindent? Legfeljebb gondolják.
Talán az, hogy olyan vagy, mint apád, esetleg előfordul, de inkább fordított aspektusból tudom elképzelni: olyan vagy, mint anyád.
Azt viszont, hogy "ugye, megmondtam" minden további nélkül fel lehetett volna venni a sorba.

mézescsók 2013.10.08. 11:44:07

Ja, még azt is, hogy "azt csinálsz, amit akarsz" és ez MINDIG az ellenkezőjét jelenti.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.08. 11:56:04

@Zincsilla: és a nők, hogy viselik a sportolni kéne egy kicsit drágámat. ;)

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2013.10.08. 12:22:38

Az élet azért nem ilyen egyszerű, drágáim....

pánpéter 2013.10.08. 12:40:05

ilyen mondatokat a nők nem mondanak. egyáltalán nem.

aranyos a pocid? - így nem beszél egy nő...
biztos megengedhetjük? - ez is egy baromság...
Nem igazán tisztellek! - egy nő ha sértegetni akar, akkor nem ezt mondja.

összegezve, ez egy nagy baromság, ami itt le van írva. aki írta, annak fingja sincs a dolgokról...

Éwa 2013.10.08. 13:01:05

Kedves hozzászólok:

Az ilyen mondatokat a nők mondják, ha nem is mindet.

Mivel a hímsoviniszta hozzáállásom miatt kaptam már hideget, így kénytelen vagyok tipikus női magazinokból is ihletet meríteni esetenként, mivel a nők az őket bántó posztok miatt teljesen elhanyagolják a blogot.

Mindenesetre örülök, hogy ennyire aktívak lettetek!

comad 2013.10.08. 13:17:59

A legőrjítőbb mondat, amikor látom, hogy haragszik valamiért rám (a nő) és ha rákérdezek az okára akkor:
"ha magadtól nem tudod én nem fogom elmondani"

Ott is hagyom abban a pillanatban. Hívjon, ha vége.

Intizar 2013.10.08. 13:21:32

Asszonyom, tudja-e Ön, mi az a parafrázis? Nem "rémítő mondat" művelt nyelven, hanem átirat. Egy mű újszerű feldolgozása, fölhasználása. Az idézett mondatok meg leginkább valami gyönge fordításnak hangzanak.

dex.ion 2013.10.08. 13:49:24

-bent van már?

-mi a baj?
-semmi.

Pista Bácsi 2013.10.08. 14:06:10

Ez a cikk valami angolból/németből fordított sületlenség, nekem már rengeteg hülyeséget mondtak drága partnereim, de ezeket még sosem.

A csinálj amit akarsz, az magyarul szinte mindig úgy hangzik el, hogy menj, ha akarsz, mert a szitu mindig az, hogy a férfi menne valahová (a haverjaival), amit a nő szóban nem ellenez, de valójában igen.

Az ágyban nyújtott teljeítményre vonatkozó kritika pedig teljesen elképzelhetetlen, a magyar nők (tisztelet a 0,1 % kivételnek)még mindig azt a viselkedésmintát követik, hogy gyorsan túl akarnak lenni a szexen, tehát ha a férfi gyorsan elmegy, vagy hozzá se tud kezdeni a dologhoz, az a nőknek "az egy gonddal kevesebb" esete...

A nem tisztellek mondat pedig kb. 100 évvel ezelőtt volt érdekes, ma ez annyira avitt, hogy talán egy amish közösségben lehet ez edőszerű :-)

Nick Leeson 2013.10.08. 14:46:18

A nőkben az a helyzet a legjobb, amikor egy veszekedésnél, egyre jobban belelovallják magukat a dologba, de minden pillanatban arra várnak, hogy adj neki egy csókot és békítsd meg. De ő eközben még nagyobb balhét farag! :)

Először csak, nem éhes aznap este (majd kiesik a SZEME, ha Te nem békíted akkor nem eszik). Aztán ha tovább burjánzik a balhé, akkor már a nappaliban fog aludni. Persze, ő sem ott szeretne, de epekedve várja, hogy megbékítsd. Na ilyenkor kell még egy kicsit várni, hagy szívassa magát. Aztán másnap, egy puszival simán ki lehet kecmeregni az egész balhéból! :)

VT Man 2013.10.08. 15:07:17

Szerintem eléggé reálisak a mondatok.

A "Nem igazán tisztellek" talán inkább "nem tudom benned tisztelni a férfit" vagy hasonló.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.08. 15:17:31

próbálom a parafrázis szónak azt a legtágabb értelmezését jóindulattal elképzelni, ahol a második mondatnak az égvilágon a leghalványabb értelme is van, de egyelőre elakadtam.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.08. 15:20:18

@VT Man: amennyiben egy kezdő szövegíró által írt szappanopera szereplője vagy 1974-ben, reálisak.

LordAngelo (törölt) 2013.10.08. 15:36:28

Szóval a szóban forgó férfi, már ha lehet annak nevezni, ilyen:
Nincs benne tisztelnivaló, hízik, idegbeteg, sportrajongó fotelkuruc, ügyetlen, megbízhatatlan, impotents, és csóró. Ráadásul még az apja is ilyen.

És egy ilyennek van barátnője? Kezdek kétségbe esni a egyes nők épelméjűségével kapcsolatban :)

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2013.10.08. 15:47:09

A felsorolás fasság, ellenben a kommentekben előjött a "Mi bajod? - Semmi." amitől viszont tényleg eldurran az ember agya. Mármint nem attól, hogy "Semmi.", hanem attól, ami akkor kezdődik, amikor tényleg elkezded úgy kezelni a helyzetet, hogy "Semmi.".

Amúgy meg örök aranyszabály a nőknek: Egy férfinak megmondhatod azt, hogy mit csináljon, vagy azt, hogy hogyan csinálja. De a kettőt együtt meg ne próbáld!

mrbateman 2013.10.08. 15:47:36

+1 (előnye, hogy naponta akár 20-szor használható)

"Szerinteeed?"

mrbateman 2013.10.08. 15:48:31

@vészmadár (pica pica): Szakikám, maga még aktív? már azt hittem nyugdíjba ment!

HgGina 2013.10.08. 15:48:36

@doggfather: jól. És rögtön hozzák a férfi edzőholmijáz.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2013.10.08. 15:48:51

Egyébként az "aranyos"-t önmagában is fáj hallani, még ha nem is rólam van szó... a plüssmackó, meg az ilyen patkánykutyuli az aranyos. Ha a férfi aranyos, akkor ott baj van.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.08. 16:00:05

@HgGina: haha, nem úgy gondoltam, de ravasz válasz volt. :D

2013.10.08. 16:09:51

Bocsánat, ha nem túl udvarias a véleményem, de szerintem ez egy rém ostoba listázása olyan bugyuta sorozatokban szívesen alkalmazott mondatoknak, amiket épelméjű nő nem ejt ki a száján.
Talán az 5-öset, de az meg nem olyan horderejű kijelentés, aminek egyenes következménye lenne a válóper benyújtás.
Kiskegyedes déjavu.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.08. 16:27:13

@mrbateman: koromból adódóan még van vissza vagy 30-35 évem addig. Hacsak el nem visz a rézfaszú bagoly.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.08. 16:28:54

@mrbateman: csütörtökön kérlek szépen megszinglisedtem, megeszteremetlenedtem, úgyhogy most mindenki kapja be, főleg aki liba

Wilson11 2013.10.08. 16:47:28

@nemecsek ernő áruló: Ezt én sem értettem, ha azt mondaná valaki, hogy olyan vagyok mint apám kihúznám magam és megköszönném a dicséretet. Attól tartok a blogírónak viszont van csontváz a szekrényében :D

vladimir964 2013.10.08. 17:50:42

11. "Beszélgessünk!"

áasdklfjáasn 2013.10.09. 01:09:30

@Pista Bácsi:
Hát elég szar frigid csajaid lehettek eddig...

@vészmadár (pica pica):
Akarsz róla beszélni?

@nemecsek ernő áruló:
Dettó.
Apám egy zseni a maga szakterületén. Örülnék, ha csak feleannyira az lennék a sajátomon.
Meg emberileg is rendben van teljesen.
(Mondjuk anyám szintén. És több mint 50 éve házasok. :-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.09. 07:51:55

@Intizar: én is próbáltam erre utalni, de úgy tűnik, a bloggerina negligálja, vagy nominálja vagy nekromantizálja vagy mi az ilyen megjegyzéseket:)

mrbateman 2013.10.09. 08:18:54

@vészmadár (pica pica): Nem is érdemelt meg téged, hiszen te voltál az aki kiemelted az állampolgárok szürke tömegéből és mémesítetted.

Úgyis öreg volt már, épp ideje volt lecserélni egy fiatalabbra, nézz körül, elvégre neked rálátásod van a legfrissebb árukra (úgyis mondhatnám, ha lenne pinagyár, akkor ott te lennél a raktárvezető-helyettes).

Szeretném felhívni a figyelmedet - bár ezzel te naponta szembesülsz, lehet csak nekem nagy flash - idén már a '95-ösök nemhogy nem büntetendők, hanem egyenesen a férfitársadalom fejbiccentő elismerése váltható ki általuk.

Éwa 2013.10.09. 08:20:13

Kedves Vészmadár és Intizar!

Bár valószínűleg nem olvastak bele a blog más részeidbe, így nem tudják, hogy az Ewa tag alatt megjelenő posztok a sajátok; ami túl sok oldalon van fent, ahhoz képtelenség eredeti forrást találni.

Férfiaggyal végig vettem a fentieket és valóban, a fentiek tükrében nem állja meg a szó a helyét. Ezek viszont női szájakból hangzanak el, és sosem egymagukban. Mivel a nő bőségesen beszél és nem félmondatokban. Női aggyal kell olvasni a blogot magát is, nem férfivel. Némelyeknek csak a saját nemében sikerül olvasnia.

Ide mindenki azt kommentel, amit akar, viszont az ilyen, nem-Ewa-tag-es cikkek hozzászólásai nem nekem szólnak, ezért nem magyarázhatom mások bizonyítványát :) Senki kedvéért nem módosítok cikket, a bizonyos hölgyemény így írta meg, így marad, nem zárhatjuk ki a "legbarbisabb" írásokat sem, hiszem a blog nem arról szól, hogy eljátsszuk, ki mit tud, hanem megtudjuk, mások mit tudnak.

Itt csak egymás gyalázása, sértegetése nem megengedett, minden más igen!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.09. 12:13:40

@mrbateman: ez csak azért nem vicces, mert érzelmileg nem vagyok érintetlen, hogy úgy mondjam. De amúgy az.:)

mrbateman 2013.10.09. 13:02:47

@vészmadár (pica pica): Igen gondoltam, hogy így van, de a "sajnálom haver" csak 5 üveg soproni után hiteles.

De előveszem a bölcs énemet: Majd elmúlik! (ez nem olyan cizellált, mint Coelho viszont atombiztos)

(érzelmi érintettséged okán nem kérdezem meg, hogy mikor leszel olyan állapotban, hogy megírd a story-t a csajok és pasik blogon?!:-DD)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.09. 15:51:26

@mrbateman: a pinagyári raktárosságról csak annyit, hogy kiderült, tanítottam Aleska Diamondot, hehe.

Intizar 2013.10.10. 18:36:56

@Éwa: Ez a cikk nem egyszerűen az "Éva" című blogban, de egyenesen "Éwa" név alatt jelent meg, s Ön ugyancsak "Éwa" név alatt kifogásolja, hogy azt hisszük, hogy Ön "Éwa"? Mindezt férfiaggyal? Jaj.
A parafrázis akkor is átirat, és a mondatok akkor is ostoba helyről vett silány fordítások, még ha valaki saját magától ír is ezen a színvonalon, sajnálom.

Intizar 2013.10.10. 18:37:31

Ja, egyszer véletlenül normálisan írtam az Éva nevet. Bocsánatot kérek érte.

Éwa 2013.10.10. 19:15:19

@Intizar: Kedves Hölgyem! Semmi baj, mindenkinek a keresztneve a "normális" neve :)
A parafrázis kifejtést, körülírást, stb jelent, de bizonyára mostanra már tudja ezt is.
Engedje meg, hogy bevezessem a blog kifejezésekbe, nagy örömömre szolgál, hogy én segíthetek ebben:
a www.ewamegmondja.blog.hu a blog url címe. Az Éwa név a felhasználónév. Minden cikket ezzel a felhasználónévvel publikálok, ezért ez mindenhol megjelenik.
DE!
Az ewa 'tag' nem egyenlő ezzel. A tag olyan szavakat jelöl, melyekkel leírható egy poszt (cikk) tartalma. Pl a szerelem tag alatt a szerelemmel kapcsolatos cikkeket találjuk. Az ewa tag alatt azokat, amiket nem átveszek, hanem sajátok. Ahol lehet, ott forrást is feltüntetek, de sajnos némely cikkeknél képtelenség az eredeti forrást megtalálni.

Remélem, tudtam segíteni, de bármilyen egyéb kifogással keressen nyugodtan:)

Felteszem, elég fiatalka az írása alapján, és a stílusa miatt hadd kérjem meg, illetve kérjelek meg, tegezz nyugodtan!

Üdv
Éwa
süti beállítások módosítása