Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ewa megmondja

A férfinak nagyobb igénye van szabadságra, mint szeretetre, a nőnek pedig nagyobb igénye van szeretetre, mint szabadságra.

Címkék

„Idézetek"

Utolsó kommentek

Légy olyan NŐ, hogy minden egyes reggel, amikor lábad a földhöz ér, a pokol megremegjen és a gonosz felszisszenjen: A francba, felkelt!

2013.10.15. 07:38 Éwa

Férfi és nő típusok, akiket jobb, ha elkerülsz

Címkék: férfi

Minden ember keresi az "igazi párját". Minden ember szeretné megtalálni a "tökéletes partnert". Minden ember "jól működő párkapcsolatra" törekszik. Mégis, ha jobban körülnézünk azt láthatjuk, hogy nagyon sokan élnek együtt olyan élettárssal és tartanak ki olyan partner mellett, aki pedig típusosan az "elkerülendő" kategóriába sorolható lenne...

Ahogyan a nők, úgy a pasik is különböző csoportokat alkotnak személyiségük és viselkedésük alapján. Nem véletlen hát, hogy ezek a bizonyos csoportok vagy típusok hozzájuk hasonló partnert keresnek.

De vajon mi lehet az oka, hogy a legtöbb ember nem veszi észre, milyen is a másik valójában? Talán a mondás igaz: "a szerelem vak"... Vagy talán valami önpusztító, önbüntető pszichológiai mechanizmus áll annak a hátterében, hogy elhesegetjük magunk elől azt a gondolatot, hogy a párkapcsoltunk azért nem működik, mert a társunk egy "gyökér" (jerk). Vagy talán a karaktertipológia, a személyiség típusok ismeretének hiánya az, ami miatt nem ismerjük fel, hogy kivel is kötjük össze a sorsunkat?

Bármi is legyen az oka, egy biztos: jobb ha megismerkedünk az alapvető karakterekkel...

Lássuk csak, milyen férfi és nőtípusokat kerüljünk inkább el!?

10 férfitípus, akit jobb, ha elkerülsz

1. A mókamester : Az első randit három malac viccel indítja, pedig még le sem ültél az asztalhoz. Élő stand up-ot nyom neked, és amíg a tapsodra vár, a saját hülyeségén röhög. Folyton azzal jön, hogy húzd meg az ujját. A második randit a Mikroszkóp színpad aulájába  szervezi, amire már nem mész el.

 2. Az életmód tanácsadó : Megdicséri a frizurád, de kineveti annak színét és rögtön ajánl neked hat másik árnyalatot, ami valószínűleg jobban állna. Szerinte kevés folyadékot fogyasztasz és tud legalább három olyan bioboltot, ahol akciós az antioxidáns tartalmú gyümölcslé meg a gabonakolbász. Mindegy, milyen az alakod, akkor is kövér vagy. Valamiért állandóan vérnyomásmérő van nála.

3. A mogorva : mindenen felhúzza magát és senki és semmi nem elég jó neki. Ő az a férfi, aki mindig bosszankodik valamin, gyakran agresszív és dühöng, ehhez társul még az is, hogy soha senki nem elég jó neki. Szerinte a munkahelye szörnyű, a kollégái hülyék,  a barátainak a barátnői, feleségei egytől-egyig elviselhetetlen, buta libák, stb. Az ilyen pasinak előbb-utóbb Te sem leszel más, mint egy nagyszájú tehén, aki csak az életét keseríti, és ezt nap mint nap a tudomásodra is hozza majd. Ugye nem hangzik jól?

4. A kéjenc : vele mindenképpen nyilvános helyen találkozz, hiába jön azzal, hogy ő nem szereti az embereket, és tud egy elhagyatott bokros területet a közelben. Folyton azt kérdi, van-e rajtad bugyi, majd elárulja, hogy rajta nincs. Azt is megkérdi, vannak-e szép barátnőid, és ráérnek-e, mondjuk most? Elárulja, hogy amióta felfedezte a netes pornót, azóta toleránsabb a távkapcsolatok terén.

5. A pedagógus : „nem szeretem, ha kihívóan öltözködik egy nő, ne vihogj hangosan, és ha nincs dolgod, legalább ne zavard a többieket” – indítja az első randit, majd leosztályozza a külalakodat. Leírja egy táblára a mai teendőket. Külön felhívja a figyelmedet, hogy a félévi jegyeid nagyban befolyásolják majd az év végi jegyeidet. Azzal üti el a nyári szexet, hogy vakáció alatt nem dolgozik, te meg készülj a pótvizsgára. Ha dohányzáson kap a vécében, a nagyszünetben elkobozza a tízóraidat.

6. A paraszt : „Osztan főzni tucc-e?” - mondja az első randin köszönés helyett, állva, mert még megvárja a válaszod, akkor majd eldönti, érdemes-e levenni a hátáról a permetezőt. Ötféle szlenget használ a vizelésre. Szülinapodra sertéslapockát vagy sódart kapsz tőle, amit elkészíthetsz neki. Az ágyban szex után lefordul rólad, majd a hátadra könyökölve nézi a tévét. Ha lomtalanítás mellett sétáltok el, minden szégyenérzet nélkül hosszasan guberálni kezd, majd kivesz valami olajos alkatrészt és azt mondja, kell neki, rakd el a táskádba, úgyis annyi szar van már ott.   

7. A művészlélek : az első randin, amiről 2 percet késtél, elmondja, nagyon félt, hogy el sem jössz. Szerinte a hajad, mint a búzakalász, szemed, mint a tó, a segged pedig ennivaló. Amikor az exéről beszél, elsírja magát. A legújabb verseskötetéből dedikál neked egy példányt és felkínálja, hogy megvásárolhatod tőle, ha akarod. Amikor a második randi helyszínét tervezitek, azt mondja, neki mindegy, dönts te – de azért ne legyen túl drága. Szex után sírva fakad és megígérteti veled, hogy soha ne halj meg.

8. Az üzletember : az első randira papírbögrés kávéval, aktatáskával érkezik, és miután az összes mobilját kiszórja az asztalra, arra kér, hogy most mondd meg, akarsz-e valamit, mert ma még három értekezlete lenne és 2 perce van rád. A telefonszámait egy havi teljesítmény kimutatás hátára írja. Amikor a második találkozót egyeztetnéd vele, azt mondja: „beírtalak szerdára, ha nem jó neked, átteszlek jövő hétre, de szombatra is be tudlak szorítani, van még hely a könyvelő és a HR-es csaj között”.

9. A birtokló : valahányszor elmentek egy helyre, folyton azzal jön, hogy merész a ruha rajtad és mindenki téged néz. Gyakran mondogatja, hogy szerinte sokat bizalmaskodsz a barátaival. Arra kér, hogy vezess naplót minden lépésedről, vagy hordjad azt az ezüstberakásos nyomkövető karperecet, amit karácsonyra kaptál tőle. Ha szóba állsz bármilyen idegennel, legyen az pénztáros, BKV ellenőr, tűzoltó, bárki, ő szorosan megfogja a kezedet és olyan közel préseli magát az arcodhoz, hogy be tudnád őt lélegezni. 

10. A kritikus : elmondja, hogy sokkal több lenne benned, ha kevesebb lennél, de a második évadhoz nagyobb reményeket fűz. „Jó lenne, ha csak akkor nevetnél, amikor helye van” – mondja egy baráti összejövetelről történő távozáskor. „Látszik rajta, hogy mostanában jó az étvágya, ami azért érdekes, mert csapnivalóan főz” – írja rólad egy blogbejegyzésben, amivel még nem lenne baj, ha nem posztolná ki a Twitterre meg a Facebook-ra is. Szex után közli, hogy a felütés jó volt, de aztán elfogyott a lendület és onnantól a történések szinte csak döcögtek az áhított végig.

[ Forrás: » Rimo blog ]

És ha ez még nem lenne elég, lássunk még egy pár tipikus  férfitípust, amelyeket a legtöbb nő elkerül.

Természetesen nem lehetetlen, hogy valaki megváltozzon a kapcsolatáért, de az alapvető személyiségjegyeket igen nehéz formálni bárki más kedvéért.  Ha már eleve lemondásokkal és kompromisszumokkal kell indítanod a kapcsolatodat, akkor valószínűleg később sem lesz másként, te leszel az, aki feláldozza a boldogságát a család összetartásáért. Szóval ha a lenti tulajdonságok közül bármelyik „túlteng” a választottadban és/vagy vegyíti az egyes típusok legrosszabb tulajdonságait, akkor ahogy mondani szokták, az ilyen férfi ellen minden nő a kalapjával védekezzen: azaz „kapaszkodjon bele és meneküljön”.

11. A foglalt : Az elvált férfi nem feltétlenül rossz parti, de a házas- és a komoly párkapcsolatban élő mindenképpen. Még akkor is, ha jóformán bele lett kényszerítve a házasságba és a messzemenőkig hitelesen előadja, hogy ő bizony egyáltalán nem szerelmes, csak hát ott vannak a gyerekek, és az asszony nem is sejti, hogy el akar válni. Nos, ez leginkább azt mutatja, hogy részint még ő is ragaszkodik a házasságához és esze ágában sincs elválni, csak kalandozni, esetleg arról lehet még szó, hogy próbálkozik, próbálkozik, aztán a nagy számok törvénye alapján majd csak lesz valaki, aki miatt érdemes elhagyni a biztosat.

Ha kísérleti nyúl-, és házasságtörő címkével ellátott nőszemély akarsz lenni, akkor hajrá, de ha nem, akkor inkább állj tovább.  

12. A sértett : nem képes túljutni azokon a sérelmeken, amiket a nők okoztak neki a múltban. Az ilyen férfinak feldolgozatlan párkapcsolati problémái vannak, valószínűleg a nagy szerelme elhagyta és ezt nem képes feldolgozni. Vigyázz, mert először kedves és érzékeny férfinak tűnik, aki bánatosan előadja majd neked, hogy Őt már mennyi nő bántotta és milyen csúnyán bántak vele, senki sem érti meg és ezzel addig nincs gond, amíg nem azon veszed észre magad, hogy szinte állandóan a volt barátnőiről, vagy a volt mennyasszonyáról beszél, Te meg ápolgathatod a lelkét. Azzal nincs baj, ha egy új kapcsolatban egyszer-kétszer szóba jön az ex és az, hogyan bánt velünk, de ha ez a téma napi szinten van tartva a párodnál, akkor lépj le, amilyen gyorsan csak tudsz.

Hidd el, ezek az örökké sértett pasik ugyanis általánosságban haragszanak a nőkre, és nem valószínű, hogy egy ilyen férfi bárkiben újra megbízik majd és törődik vele, Téged is csak kihasznál, egyrészt bizonyítani akar a világnak, hogy „lám új barátnőm van”, másrészt jól esik neki, hogy talált valakit, akinek panaszkodhat és így még pszichológusra sem kell költenie.

13. A sportos : keskeny a határvonal egy klassz sportos pasi és az őrült között, akinek a sport mindennél fontosabb. A legtöbb férfi szereti a sportot, és nem is baj, ha nyomon követi a kedvenc csapatának meccseit, vagy megnézi a fontosabb sportközvetítéseket és műsorokat a tévében. Sőt, ha adhatunk egy tanácsot, ezt inkább érdemes is hagyni és egyből te leszel számára a világ legklasszabb barátnője. DE: ha minden meccset és közvetítést megnéz, még a huszadrangú csapatok meccseire is elmegy, ahol nagyobb a meccs a szurkolók és a rendőrség között, mint a pályán, és emellett nem zavarja, hogy hetek óta nem volt egy közös estétek sem, nem érdekli semmi amikor sportot közvetít a TV és közben szétesik a ház, akkor gondolkodj el azon, milyen is lesz így a közös jövő.

14. A manipulátor : Szerinte jobban ismer Téged, mint Te magad? Hidd el, téved! Már az első randikon előadja, hogy szerinte mi áll jól Neked, hogyan kellene viselkedned, és általánosságban mitől lesz egy nőből jó nő. Finoman és óvatosan megpróbál majd olyanná formálnia, amilyennek szerinte lenned kellene. Tényleg olyan férfira vágysz, aki megmondja, hogyan öltözz, hogyan élj és mit gondolj? Nem? Akkor hagyd, hogy keressen magának olyan nőt, aki megfelel neki, Te pedig adj hálát, hogy időben megmenekültél a karmai közül.

15. A szépfiú : Bár kívülről szinte tökéletesnek tűnik, de több időt tölt a fürdőszobában és a tükör előtt, mint te. Az ilyen típusú pasik szinte csak saját magukkal vannak elfoglalva, nagyon hiúk és nem túlságosan férfiasak. Ha nem akarsz egy egomániás, csak magával törődő pasit, akkor jobb, ha még időben tovább állsz és keresel inkább egy olyan férfit, aki mellett igazi nő lehetsz!

Biztosan olyan klassz egy Brad Pitt 2-vel randizni vagy csak az irigyel Téged, aki még nem járt vele? De mi van akkor, ha a srác több időt tölt a fürdőszobában és a tükör előtt mint Te, többet költ ruhákra mint Te, és állandóan magával és a külsejével van elfoglalva? Tényleg jó lenne, ha a barátod adna tippeket, milyen is a legújabb melírozási és hajfestési technika (ez alól egy felmentést adunk: ha a srác fodrász) és hogy dolgozd le a kis felesleget a hasadról? Nos, ha mindenre nem a válasz, akkor nem biztos, hogy jó ötlet olyan sráccal járni, aki sokkal jobban néz ki, mint bármelyik átlagosan csinos nő.

16. Az okoska : a srác aki okosabb, jobb és szebb mindenkinél. Találkoztál már vele? Ő mindenütt, minden társaságban a legokosabb, mindenről van véleménye, ráadásul halálra sértődik, ha bárki megkérdőjelezi, amit mond. Ehhez járul az, hogy senkit meg nem hallgat, hiszen elvégre csak neki lehet igaza, és az ő tudása minden területen biztos és megkérdőjelezhetetlen. Ha ismered a mondást, mely szerint:- „a világgal csak az a baj, hogy az ostobák mindenben holtbiztosak, az okosak viszont örökké kételkednek.” – akkor nem is ragozzuk tovább, miért nem érdemes foglalkozni egy ilyen „okos”férfival.

17. A féltékeny : paranoid alkat aki tuti biztos benne, hogy valamire készülsz ellene. Ők azok, akik biztosak benne, hogy ha kicsit mélyebb a dekoltázsod, új a frizurád vagy kapsz egy sms-t a régi barátodtól, akkor tutira őt készülsz megcsalni vagy már meg is tetted. Folyamatosan vádaskodik, állandóan vigyáz rád, megpróbál kisajátítani és a féltékenységével az őrületbe kerget. Már egy merészebb ruhánál vagy egy sms-nél képes jelenetet rendezni, így ha nem szeretnéd, hogy kisajátítson és a féltékenységével az őrületbe kergessen, már az elején zárd rövidre a kapcsolatot.

Ő az a férfi, aki egyfolytában vádaskodik és bizalmatlan veled minden ok nélkül, az egy igazi paranoid alkat, akit jobb ha jól elkerülsz, hiszen életedet csak megkeseríti. Nos, ha nem szeretnéd, hogy erre sor kerüljön, akkor jobb, ha mielőbb lelépsz tőle!

18. A csajozógép : őt hajtja a vadászösztön és nem képes egy nő mellett lehorgonyozni, mindenkit megcsal. Bár biztosan jó pasi, és egy pillanat alatt levesz a lábadról, ennek ellenére ne dőlj be neki, hiszen nagy valószínűséggel te is csak egy újabb strigula vagy számára. Ha kiderül róla már a kapcsolatotok elején, hogy nem egyszer megcsalta volt barátnőit - bármennyire is úgy tűnik, hogy megváltozott -, hidd el, te sem számíthatsz másra, hiszen aki természetétől fogva ilyen, az nem fog megváltozni. 

Ő az a férfi, aki finoman szólva nem a fejével gondolkodik, különösen ha nőkről van szó. Várhatja otthon a világ legszebb nője és csodás gyerekei, ő akkor is „vadászni fog”. És az a legrosszabb, hogy az ilyen típusú férfi szerint „mindez jár is neki, mert ő a FÉRFI”, mármint a kis kalandok amellett, hogy van barátnője vagy felesége. Ha a kapcsolat elején a srác elszólja magát, hogy igen, ő csalta a volt barátnőit, vagy láthatóan túlságosan is bírja a nőket, (például szeret flörtölni a barátnőiddel) vagy gyakran kap megmagyarázhatatlan hívásokat és sms-eket, akkor is, ha veled van, akkor addig hagyd ott, amíg nem késő, és be nem hálóz a sima dumájával. Régi igazság, hogy „aki csalfa az csalfa is marad” – tévedsz, ha azt hiszed, meg fog változni.

19. A durva : Egyszerűen gonosz. Szerencséd van, ha még nem találkoztál vele, mert ő az egyik legrosszabb típus. Ne tévesszen meg esetleg a jó külseje, a tűz is szép, de éget. Ha egy férfinek láthatóan élvezetet okoz mások akár fizikai, akár lelki szenvedése, semmi érzést nem mutat sem irántad, sem a hozzátartozóid iránt, gyakran veled is gonoszkodik és „beszól”, bánt Téged akár szavakkal, akár tettekkel, akkor tényleg FUSS! A durvaságnak és gonoszságnak a fizikai bántalmazástól a lelki terrorig, megalázásig sok formája van, és egyiket sem szabad eltűrni. Ennyit aztán tényleg egy pasi sem ér meg.

A durva férfi az egyik legrosszabb típus, a durva, gonoszkodó típus. Ha azt látod, hogy újdonsült kedvesed számára élvezetet jelent mások fájdalma, legyen szó akár lelki vagy fizikai fájdalomról, azonnal húzz nyúlcipőt! Az ilyen típusú férfiak első kedvesnek tűnnek, ám hamar kiderül, hogy szeretik mások szenvedését és egy szikra jó érzés sincs bennük. Ezért amint kimutatja igazi énjét, kerüld el jó messziről!

20. Az elégedetlen : Akinek semmi nem elég jó. Az olyan típusú férfitől, aki általában mindig bosszankodik valamin, sokszor mogorva és sűrűn elégedetlen, jobb, ha azonnal elmenekülsz.  Negatív kisugárzását könnyedén átragaszthatja rád, és elveszi a jó kedvedet, nem beszélve arról, hogy egy idő után te is egy elviselhetetlen nő leszel számára, akiről barátainak fog panaszkodni, ezért jobban teszed, ha még idejében lelécelsz.

21. A mindenttudó : Aki mindent jobban tud nálad. Iszonyú szexi tud lenni, ha egy férfi okos. Ha azonban reggeltől estig a tudását csillogtatja, és a saját dolgaidban is jártasabbnak akar tűnni nálad, könnyen fárasztóvá válhat.  Szélsőséges esetben egy ilyen pasi akár egyórás ismeretség után közli veled, milyen irányban kellene tovább tanulnod vagy építened a karriered. Még véletlenül se hallgass rá, ha nem értesz egyet vele!

Egy idő után igen idegtépő lehet egy olyan pasi, aki mindent megmagyaráz, okosabb nálad és természetesen mindent jobban tud, mint te. Ha vitába szállsz vele, megsértődik, és addig erősködik, amíg be nem látod, hogy neki van igaza, hiszen más variációt aligha fogad el. Ha nem szeretnéd, ha pasid folyamatosan okoskodjon, és mindig neki legyen igaza, akkor jobb, ha elkerülöd az ilyen típust.

22. Az irányító : Van egy bizonyos férfitípus, amelynek képviselőitől jobb menekülni. Ők azok, akik szeretik megmondani, hogy mit hogyan csinálj, hogyan viselkedj, sőt még abba is képesek beleszólni, hogy mit vegyél fel egy-egy alkalomra.  Ha szembeszállsz vele, idegesen megmagyarázza, hogy ő ezt jobban tudja és jobb ha azt teszed, amit mond.

23. A megváltoztató : A nemet nem fogadja el válaszként. Pontosan tudja, milyen nőt szeretne maga mellett látni, s igyekszik téged minél inkább arra a képre formálni.  Sajnos ez az eszmény csak a fejében létezik, és te csupán egy alapanyag vagy a megvalósításhoz. Ha olyan társat szeretnél, aki önmagadért szeret, és aki mellett kiteljesedhetsz, lépj le!

24. Az ex-mániás : Aki nincs túl az exén. Ne akarj olyan pasival összejönni, aki láthatóan nincs túl előző párkapcsolatán, hiszen te nagy valószínűséggel csak egy pótlék leszel számára, akivel azért van, hogy kiheverje volt barátnőjét. Ha exéről beszél, és rendre felhozza régi sérelmeit, amelyeket ő okozott neki, akkor jobb, ha tovább állsz, hiszen a lelke ápolgatásán túl nem akar mást tőled. 

25. A vaskalapos : Néhány pasi azt hiszi, még mindig a ’70-es években – vagy még annál is korábban – tanyázunk. Az asszonynak a konyhában a helye, hadd nevelje csak a gyerekeket! Ezzel nincs semmi gond, ha éppen így képzeled el az életed. Amennyiben viszont karrier irányú törekvéseid is vannak, egy ilyen hapsi mellett hosszú távon pokol lesz az életed.

26. A korlátozó : Elzáró típus. Úgy válogat az ismerőseid és a barátaid között, mintha a te véleményed nem is számítana. X-szel nem találkozhatsz, mert rossz hatással van rád, Y-nak pedig egyszerűen nem tetszik a pofija. Mire észbe kapsz, kisajátít magának, a haverjaid pedig csak pislognak, hová tűntél az elmúlt hónapokban. Amint felismered az elzáró-korlátozó hajlamot, húzz nyúlcipőt!

27. A lehangoló : Önfeledten kacagsz egy bugyuta tévéműsoron, humoros könyvön, vagy éppen az aktuális popslágerre rázod a konyhában, amikor a pasid egyszer csak megjelenik, s úgy néz rád, mint tanító bácsi a szertelen kisdiákra? Ha azon kapod magad, hogy a párod rendszeresen rossz hatással van a hangulatodra, illetve komolynak vagy melankolikusnak szeret látni, ne hagyd magad elszomorítani!

28. A kontrolmániás : Tíz huszonötkor fodrász, tizenegy ötvenötkor ebéd, a délutáni kávéba pedig csak egy bizonyos márkájú kockacukrot szabad tenni. Az ellenőrzésmániás, divatos angol kifejezéssel „control-freak” pasi szereti saját életének minden apró mozzanatát gondosan előre megtervezni – és mivel hozzá tartozol, a tiédet is. Spontaneitásról, váratlan kalandról ne is álmodj mellette!

29. Az el-nem-ismerő : Feltételezzük, hogy olyan társat képzelsz magad mellé hosszú távon, aki támogat a céljaid elérésében, és veled együtt örül a sikereidnek. Amennyiben volt már rá példa, hogy egy ragyogó eredménnyel sikerült bizonyítanod magadnak, de a pasid szóra sem méltatta, érdemes megkongatni a vészharangot: itt bizony nagy a baj. Akivel csak rosszban tudsz osztozni, jóban nem, pocsék partner lesz mindenben. Ha egy régóta fennálló, stabil párkapcsolatban észlelsz baljós tüneteket, amelyek korábban nem voltak jelen, természetesen nem egyik pillanatról a másikra kell döntened. Ilyenkor üljetek le, s beszéljétek meg a helyzetet!

30. Anyuci kicsi fia : Keresztnevén említi anyukáját és biztos benne, hogy nagyon jóban leszel majd vele, sőt, alig várod, hogy megismerd. Abban a ruhában érkezik az első randira, amit az anyja választott neki. Gyerekkori fotókat mutogat neked saját magáról.

Akadnak, akik képtelenek lemondani az otthon nyújtotta biztonságról és anyuci főztjéről, de még ha akarnának, se lenne lehetőségük tényleges elköltözni, ugyanis a drága mama hajlandó komoly bűntudatot ébreszteni csak azért, hogy a fiacskáját még tovább pátyolgathassa. Az anyóssal egyébként is ritkán könnyű bánni, hát még azzal, aki a végletekig ragaszkodik a tökéletes menyasszonyhoz, aki lényegében sosem fog eljönni.

Az ilyen párkapcsolat megkeserítheti a minden napjaidat, nem is beszélve az állandó viaskodásról, amit a hőn szeretett mamával kell vívnod – természetesen anélkül, hogy erről valaha is egy rossz szót ejtenél.  

31. A rosszfiú : Majdnem minden nő arra vágyik, hogy meghódíthasson egy igazi rosszfiút, akiért bomlik a tömeg, s aki mellette természetesen maximálisan jófiú lesz. Ez nem lehetetlen, de ritka, mint a fehér holló. Már csak azért is, mert aki világéletében rosszfiú volt, az pontosan tudja, hogy egy nőt akkor is meg lehet tartani, ha mellette éli a világát, csak jól kell hazudni és még jobban színészkedni.

De még ha ténylegesen szerelmes is lesz beléd az adott férfi, akkor sem tudhatod, hogy mennyire komolyodott meg, illetve kitartása meddig lesz ilyen mélyenszántó, tehát az egész kapcsolatotok alatt ott fog a levegőben lógni, a „mi lesz, ha visszatér a régi éne”. Így pedig nem lehet felhőtlenül boldogan élni.

32. A rámenős : A rámenős pasik taktikája sokszor azért nyerő, mert idővel bevesszük a dumájukat és lehetetlennek tartjuk, hogy ilyen kitartó ostrom mögött ne legyen valódi teljesítmény –, ám sokszor sajnos még így is melléfogunk. Ez az egyik lehetőség. A másik pedig az, hogy már annyira unjuk a rámenősséget, hogy inkább hagyjuk magunkat levenni a lábunkról, csak hogy végre nyugtunk legyen.

Lényegében egyik megoldás sem célravezető, hiszen a végeredmény ugyanaz: a férfi eléri, amit akart, s ebből kifolyólag ritkán akar továbbra is a társaságunkban tartózkodni. Akárcsak az örökös rosszfiú esetében, a túlságosan rámenős férfiaknál is egy igazi cél van, s ez a vadászat. Ha megkapják, amiért dolgoznak, akkor már nem leszel olyan érdekes számára, s ha időközben beleélted magadat a dologba, akkor összetörik a szíved.

33. A babusgató : Ha nem vagy a végletekig romantikus és nem szereted, ha a másik teljesen alárendelt szerepet játszik, akkor ezt a férfitípust nem neked találták ki. Bár minden nő értékeli a törődést és az odafigyelést, nem mindenki szereti, ha porcelánbabaként bánnak vele az életben és az ágyban egyaránt. Amikor egy férfi a „gyengébbik nem” kifejezést túlságosan is szó szerint veszi, akkor egyben biztosítja, hogy maximálisan elkényelmesedsz, s mivel mindent a feneked alá tesz, hajlamos leszel hárpiává válni, amikor valamiért magadnak kell megdolgoznod.

Ha nem akarod elveszteni az egyéniségedet és a tenni akarásodat, akkor inkább igyekezz olyasvalakit magad mellé választani, aki egyenlő félként és nem babusgatni való személyként tekint rád.

34. A tökéletes ellentéted : Mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, s ez szó szerint igaz. Ám arról már nem szól a mondás, hogy a különbözőség alapjaiban rengetheti meg a párkapcsolatot. Talán már neked is volt olyan viszonyod, amiben tökéletesen működött a szex, érzelmek is voltak, de egyszerűen nem bírtatok egymás mellett megmaradni. Lehet, hogy nem sikerült rájönnötök, miben különböztök annyira és az is lehet, hogy pontosan tudtátok, miért nem fog működni ez az egész, a lényeg ugyanaz: ha valaki merőben más értékrenddel, személyiséggel bír, mint te, azzal sosem fogsz zöldágra vergődni.

[ Forrás: » Bien ]

10 nőtípus, akit jobb, ha elkerülsz

1. A duzzogó: ha látod, hogy valamiért neheztel rád, majd megkérdezed tőle, mi a baj, csak annyit felel: „ha magadtól nem jössz rá, nem is érdekel!”. Egész este szótlanul ül melletted a tévé előtt, de látod, hogy a kezében lévő távirányítót majd’ összeroppantja, ahogy kifehéredett ujjakkal szorongatja.

2. A gondolatolvasó: befejezi a mondataidat, és gyakran kezdi úgy a sajátjait, hogy „tudom, mire gondolsz.” Gyakran jön azzal, hogy tudja, mit csináltál, még akkor is, amikor még te magad sem tudod.

3. A mártír: szex után halkan közli, hogy bár ő nem élvezett el, meg nem is volt jó, de neki mindegy, a lényeg, hogy neked jó volt. Megfőzi a vacsorádat, leül az asztal legtávolabbi végére és nekiáll zokogni, azt állítva, hogy örömében teszi. Halkan azt mondja, hogy elvetted tőle a legszebb éveit, de mindegy, gyereket amúgy sem szeretne már, mert hangos és biztosan csak zavarna téged.

4. A pszichológus: folyton a szüleidről és a gyerekkorodról kérdez, és amikor próbálnád kerülni a témát, megszólal: „akarsz róla beszélni?” Gyakran szeret úgy szexelni, hogy te a díványon fekszel, ő pedig másfél méterről hallgat.

5. A boszika: minden nap elkészíti és felolvassa neked a horoszkópodat. Gyakran jön azzal, hogy sokkal könnyebben tudnád őt tantrikus istennőként imádni, ha spirituálisabb lennél. A szemében minden barátod tahó és csak hátráltat a lelki fejlődésben. Amikor hozzád akar költözni, megkérdi, van-e elég hely a könyvespolcodon a Coelho és Müller Péter gyűjteményének. Földanyáskodó típus.

6. Az emancipált: feminista eszméket vall, és már az első randin tudni szeretné, milyen elvárásaid vannak vele szemben, illetve az anyagiak terén mire számíthat. Leírja egy papírra, mit lehet az ágyban és mit nem. Azt is leírja, mihez lehet közöd és mihez nem. Végül a „minden férfi csak azt akarja!” - felkiáltással zárja az első randit.

7. A vallató: folyton az előző kapcsolataidról kérdez és összehasonlítja magát az exeiddel. Ha 10 percre eltűnsz, rögtön azt kérdi, kivel voltál? Gyakran jön azzal, hogy biztosan fogalmad sincs, mikor van a szülinapja, (mintha nem tudná).

8. A hippi: saját kézzel varrt kendertáskával érkezik és mindig van nála állatvédős szórólap. Ha meglátja, hogy szemetelsz, és nem vagy szelektív, azonnal rád üvölt, de ő simán a sínek közé pöcköli a még parázsló füves cigi csikket. Előnye, hogy dobszólóval és a krisnásoktól vásárolt szantál füstölőkkel könnyedén álomba ringatható. Imád Woodstock-ról anekdotázni, annak ellenére, hogy akkor még gondolat sem volt.

9. A takarékos: vászonzsebkendőt hord a zsebében és feltételezhető róla, hogy a vécépapír mindkét oldalát hasznosítja. Képes 20 mázsa májkrém-konzervet bespájzolni, csak mert olcsón jutott hozzá, és bármit lehet belőle csinálni később, ráadásul sokáig eláll a pincédben. Ötvenféle kaját tud előállítani krumpliból. Szerinte a kotongumi újrahasznosítható, ha kifordítod. Karácsonyra kuponokat kapsz tőle ajándékba. Szerinte pocséklás mindennap fürödni.

10. Az alkesz: nála bevágódhatsz bármivel, ami alkohol tartalmú, legyen az konyakmeggy, sebbenzin vagy főzőrum. Könnyű vele bánni, simulékony, ha sokat iszik vicces, ha keveset, kötekedős, és már az első randin kölcsönkér a kártyatartozására. Az ágyban isteni, ugyanis többnyire csak alszik benne. Előnye, hogy minden barátodat imádja, aki fizet neki egy kört. Szex után a játékgép felé fordul és bedobálja az apródat.

[ Forrás: » Rimo blog ]

És ha ez még nem lenne elég, lássunk még egy pár tipikus nőtípust, amelyeket a legtöbb férfi elkerül és nem véletlenül nem hozza szóba azt a randit.

11. A szerelmes : Ezek a nők álomvilágban élnek, teljesen figyelmen kívül hagyva, hogyan működnek a kapcsolatok a valóságban. A pasik kiszúrják, ha egy nő már a napi pénzügyi és társadalmi gondokkal sem tud megbirkózni. Sőt, csalódottak, ha próbálkozik náluk egy ilyen hölgy. 

12. Az intelligens : Kínos, ha egy nő a randipartnerét már első alkalommal olyan kérdésekkel bombázza, hogy érezhetően az intelligenciája kiderítésére hajt. Próbára teszi, teszteli a legkülönfélébb témákban. Sokkal jobban járna, ha nőiességével és kedvességével próbálná lehengerelni a férfit, aminek az intelligencia megcsillogtatása is része lehet.

13. A feminista : Az egyenrangúság egy párkapcsolatban valóban fontos. De a feminista nő folyamatosan azt érezteti a férfival, hogy a pasik próbálják elnyomni a nőket. A vonzó és megközelíthető nő nem ez a típus a férfiak számára. El fogják kerülni a puffogó feministát. 

14. A bizonytalan : A bizonytalanság egy ideig aranyos lehet - de hosszútávon bosszantó is irritáló. A pasik nem kedvelik, ha valaki nem fogadja el magát, folyton kritizálja saját testét, tulajdonságait, és nekik sem hiszi el, hogy csinos. Fárasztó állandóan bizonygatni a másiknak, hogy jól néz ki, kedves és okos. 

15. Az aranyásó : Ezek azok a típusok, akik minden számla kifizetését és úgy általában életük finanszírozását a pasitól várják. A pasi, ha jómódú is, de hosszú és boldog kapcsolatra vágyik, elkerüli az olyen nőt, akinek a boldogság egyet jelent a sok pénzzel.

16. A flörtölős : Ez a lánytípus mindenkivel kacérkodik, hogy saját önbizalmát erősítse. Élvezi a figyelmet, sok esetben otthon is az "apa kicsi hercegnője" szerepben tetszelgett. A pasiknak tetszik, de nem bíznának meg benne hosszútávon, ezért inkább nem kockáztatnak.

[ Forrás: » Nagykároly ]

És ha ez még nem lenne elég, a szinglikkel is vigyázni kell! Az egyedülálló nő, vagy divatosan fogalmazva a szingli, elsősorban nem azt jelenti, hogy a gyengébbik nem adott képviselője egyedül is szeretné leélni az életét. Ez egy állapot, mely a legtöbb esetben az ideális férfi megrögzött keresésével párosul. Íme 5 típus, akivel nem éri meg kezdeni:

17. A karmikus  : Vannak nők, akik mindenáron csakis a számukra tökéletes lelki társsal tudják elképzelni a közös életüket. Közöttük jócskán vannak olyanok, akik állandóan a horoszkópokat bújják, előszeretettel járnak jósnőhöz, emellett különböző önsegítő spirituális könyvek segítségével próbálják bevonzani a nagy Őt. Álmodozni nem rossz dolog, de ennek megvalósítása és az életbe való átültetés, már más tészta. Nem a szellemi dolgokkal és a csillagok elemzésével van a probléma, hanem azzal, hogy a legtöbb ilyen nő előtt egy hatalmas szemellenző van, és emiatt képtelen meglátni az igazi lehetőségeket, jelen esetben téged. A találkozások vagy a randik közben a közöttetek felmerülő legkisebb különbség hatásaként az motoszkál majd a kicsike okos fejében, hogy valószínűleg nem te vagy az a férfi, akivel egy láthatatlan erő összeköti az univerzumban. Képtelenség lesz neked nála – ahogy ő mondaná – bevésődnöd, ezért inkább kerüld el. A nő nem látja a fától az erdőt, felesleges ilyennel próbálkoznod.

18. A "Szex és New York"-os : Ez a típus is nagyon szeretne már egy férfi karjaiban elaludni, és főleg felébredni, de valójában egy milliméternyit nem akar és lehetséges, hogy nem is tud változni a cél érdekében, bárhogy is állítja. Egyáltalán nem fűlik a foga ahhoz, hogy esetenként a férfinak főzőcskézzen és a megszokott kis önálló életét felrúgja bárki kedvéért is. Hiába is próbálkozik, egy idő után sokkal jobban szeretne a barátnőivel bulizni, mint együtt lenni valakivel otthon kettesben. A legtöbb ilyen típusú nő szeret ismerkedni, flörtölni, ezért a legtöbb esetben mindig akadnak hódolói vagy szeretői. Néha komolyabb párkapcsolata is kialakulhatnak, ám ezek mindegyike hamar véget is ér. Az újbóli kudarc indoklásaként, mindig van egy önmagának és persze a barátnői számára is racionálisnak tűnő hamis magyarázata. Sosem fogod vele megértetni, hogy úgy ahogy a férfiaknak, a nőknek is van egy általános, klasszikus értelemben vett szerepük, még akkor is, ha sokan manapság ezeknek az eltűnéséről is beszélnek. Rengeteg fájdalom érhet miatta, ne foglalkozz az ilyen típusú nőkkel.

19. A férjvadász : A nő a környezetéből adódóan, annak látható és láthatatlan nyomására mindent elkövet azért, hogy barátot, vőlegényt, vagy férjet szerezzen. A gyermekáldásról nem is beszélve. Egyrészt úgy érzi, hogy korából adódóan mindjárt kifut az időből és már kongatják a feje felett a vészharangot, másrészt a barátnői, testvérei, ismerősei már mindannyian férjhez mentek, csak ő maradt egyedül parlagon. Az első valamirevaló lehetőség láttán görcsösen igyekezni próbál, hogy minden a lehető leggyorsabban összejöjjön. Szeretne már eleget tenni a házasság, a gyerekek, és a boldog család egyre jobban ránehezedő túlságosan idealizált képének. Ha nem is érzi magát szerelmesnek, akkor is bebeszéli magának és főleg neked, hogy márpedig ő bizony az. A cél egyszerű: egy férfit, azaz egy férjet akar minél előbb. Még akkor is, ha alapvetően egy vonzó és normálisnak látszó nőről van szó, nagyon veszélyes rád nézve, mert évek múltán fogsz csak rájönni, hogy csupán egy eszköz voltál neki az ideális életképéhez. Együtt tudnál lenni egy olyan nővel, aki valójában nem is őszintén szeret, csak eszeveszetten akart már valakit maga mellett tudni?

20. Az erőgyűjtő : Szinte még csak most lett vége az előző kapcsolatának, de máris újabbat akar. A női lélek „szakértői” szerint, a modern nőnek egy fájdalmas szakítást követően mindent el kell követnie, hogy úgymond újra formába lendülhessen, mind testileg és lelkileg egyaránt, ezért egyből szüksége van egy új férfira. Magyarul, a szakítás után egy nő meggyengül, ezért, hogy újra lelkileg topon legyen, erőt kell merítenie egy olyan kapcsolatból, melyet később majd csak átmenetinek emlegetett. Az előző csalódása miatt nagy valószínűséggel nem tudsz hozzá közel kerülni, mert még fájóan izzanak benne a múlt emlékei. Nem mindig tudatos szándékkal, de csak azért akar téged, hogy el tudja engedni a régi fájdalmait. Tehát, egyrészt egy kis építőmunkás leszel, aki az önbecsülésének tégláit pakolgatod egyre magasabbra, másrészt egyszerű sebtapaszként funkcionálsz majd a számára. Ez egészen addig tart majd, amíg teljesen meg nem erősödik, hogy újra vadászhasson, vagy nem jön helyetted egy számára kompatibilisebb férfi. Jobb, ha nem habarodsz bele.

21. A haszonleső : Sokan vannak, sajnos nagyon sokan. A legfontosabb számukra az anyagi jólét. A férfiakat egyszerűen ár-érték alapján nézik és kategorizálják. Melyiknek van több pénze, melyiknek van nagyobb befolyása, kivel lenne érdemesebb, kivel lenne gazdaságosabb. Ezek a nők bármennyire is azt vallják, hogy boldogok, soha nem lesznek azok. Ebből egyenesen következik, hogy bármilyen jó anyagi háttérrel is rendelkezel, sosem tudnak majd téged igazán boldoggá tenni, mivel elsősorban csak a pénzed kell nekik. Bármilyen dögös, bármilyen bombatestű vadmacska is legyen a nő, el kell fogadnod, hogy olyan mintha egy hosszú távú szerződést kötöttél volna egy exkluzív és fullos escort lánnyal. Élvezd ki a pillanatot vagy azt a pár éjszakát, és utána irány, keress most már egy normális nőt.

[ Forrás: » Player ]

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr805552672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adigadi 2017.03.20. 12:58:15

Azt hittem már sosen lesz vége a listának.
Aki ezt megpróbálja folyton folyvást betartani nemhogy megtalája az igazit, hanem még el is megy a kedve az egésztől.

new nicki 2017.08.03. 09:11:22

Rendőr!!!!. Pszichopaták.....

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr245552672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adigadi 2017.03.20. 12:58:15

Azt hittem már sosen lesz vége a listának.
Aki ezt megpróbálja folyton folyvást betartani nemhogy megtalája az igazit, hanem még el is megy a kedve az egésztől.

new nicki 2017.08.03. 09:11:22

Rendőr!!!!. Pszichopaták.....
süti beállítások módosítása