Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ewa megmondja

A férfinak nagyobb igénye van szabadságra, mint szeretetre, a nőnek pedig nagyobb igénye van szeretetre, mint szabadságra.

Címkék

„Idézetek"

Utolsó kommentek

Légy olyan NŐ, hogy minden egyes reggel, amikor lábad a földhöz ér, a pokol megremegjen és a gonosz felszisszenjen: A francba, felkelt!

2013.10.21. 07:49 Éwa

8 nőtípus, amelyet a férfiak nagy ívben elkerülnek

Címkék:

Hogy kategóriákba soroljunk bizonyos személyeket talán elhamarkodott döntésnek bizonyul, viszont a vészjelek sokszor olyan személyiségre utalnak, amely összeférhetetlen azon férfiak nézőpontjával, akik tartós kapcsolatra vágynak.

Fotó: Photl.com

Az alábbiakban összeállítottunk egy listát azon nő-típusokkal, amelyek társaságát a férfiak talán sosem keresnék hosszútávon, annak dacára, hogy bele-beleszeretnek egy-egy ilyen hölgybe még mielőtt megismernék őt teljesen…

A Szakértő – sok intelligens és jól tanult nő esik ezen kategória csapdájába, így egy-kettőre elviselhetetlenné válik a férfi számára. A Szakértő ugyanis mindig tudni fogja, melyik a tökéletes megoldás valamennyi problémára, és a kompromisszum számára ismeretlen. Sosem enged akkor, amikor meg van győződve róla, hogy igaza van. És az esetek nagy részében ő mindig ezt gondolja…

A Materialista – amikor egy nő csak a pénztárcát látja egy férfiban, ezt a dolgot sosem fogja tudni igazán eltitkolni párja előtt. A Materialista éppen emiatt varázsolható el drága ajándékokkal, de sosem lesz teljesen őszinte a kapcsolatban, és le fog lépni az első olyan alkalommal, amikor anyagi gondok adódnak.

A Haragos – a felhalmozódó negatív érzelmek és ellenszenvek sok nőt meggátolnak abban, hogy optimisták legyenek, és higgyenek a férfiaknak. Amennyiben ez az állapot nem ideiglenes, hanem már létformává vált, a Haragos nőt kevés férfi fogja megkedvelni, illetve megszeretni. A hölgy, aki meg van győződve arról, hogy „minden férfi egy disznó”, csak tesztelgetni fogja partnerét, és addig emészti őt, míg az kénytelen lelépni, aztán dicsérheti tökéletes megérzőképességét.

A Hóbortos – számtalan nőnek vannak (alkalomadtán) dramatikus gesztusai, de a Hóbortos egyre nagyobb áldozatot kér és vár el a partnerétől, amelyekről gyorsan meg is feledkezik. Így örök elégedetlen marad. Az ilyen típusú nő mindig kiszámíthatatlan, amiért a férfiak nem haboznak elkerülni őt.

Az Egoista – az Egoista nő igazán türelmes férfira vágyik, és ha megtalálta, addig teszteli a határait, míg teljesen kihasználja őt. Az Egoista nem mindig materialista is, viszont az anyagi vagy érzelmi igényei mindig az első helyen kell, hogy legyenek, függetlenül attól, hogy azoknak milyen negatív hatásai lehetnek a partnerére nézve.

A Kétségbeesett – amint érezni kezdi, hogy a biológiai órája egyre hangosabban ketyeg, egyes hölgyek a kétségbeesés fázisába esnek. Készen állnak bárkivel az oltár elé állni, nem számít, hogy találnak-e. A kétségbeesés viszont nyilvánvaló dolog, így ha a partner rájön, hogy csakis ez az egy szempont tartja őket össze, a szerelemnek hitt történetnek hamar vége szakad.

Az Áldozat – az egész világ ellene van, ezért kikéri magának, hogy naponta legalább egyszer nyugodtan kisírhassa magát emiatt. Így jellemezhető az Áldozat, akit az öntisztelethiányból fakadó problémák emésztenek, és akinek a prünnyögését a legtürelmesebb férfi is megelégel egyszer.

A Ragaszkodó – romantikus jellemként, a Ragaszkodó már az első randin a házasságát tervezi, míg a harmadikon a gyerekei nevén gondolkodik. Élete hátralévő perceit a partnere oldalán töltené, és túl gyakran hívogatja őt telefonon. A szerelmes férfi kibír néhány hónapot ilyen körülmények között, viszont a legtöbben fullasztónak fogják ezt érezni, és ha semmi sem változik, egykettőre kimásznak a kapcsolatból.

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr485552688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fot L' Mondó · http://fotelmondo.blog.hu/ 2013.10.21. 20:52:24

Hát! Ez úgy bullshit, ahogy van! BULLSHIT! Tartós kapcsolatra fókuszálva, pontosan tudjuk, hogy csak EGY fajta nő létezik, mégpedig az, amelyiket csak és kizárólag a pénz érdekli! Ha nincs lé, gyorsan lepattint bármelyik! Ha van zséd, lehetsz a világ legrondább embere, akkor is körül fognak "rajongani" a jobbnál jobb (p...k) nők...

R. Dawn (törölt) 2013.10.21. 20:52:32

who cares?????

AnarchoAteista 2013.10.21. 20:52:33

Marha jó meglátások! Amit még hozzátennék, ezek keverékeit is nyugodtan el lehet kerülni.

zila5 2013.10.21. 21:21:24

"A férfinak nagyobb igénye van szabadságra, mint szeretetre, a nőnek pedig nagyobb igénye van szeretetre, mint szabadságra."

Ó, már értem.
Ezt a hülyeséget szokták úgy megbeszélni, hogy:

Nő: Szeretsz még, drágám?
Férfi: Hagyjál már békén!

holdkoros · http://holdkor.blog.hu/ 2013.10.22. 07:42:38

@Fot L' Mondó: Talán nem jó helyről kukáztad eddig a nőidet. Bár, amilyennek ez alapján az általánosítás alapján tűnsz, valószínűleg nem nagyon áll veled szóba másmilyen nő...

Posztot toló: te egy barom vagy.

/me out of here.

Vincenzo90 2013.10.22. 07:42:43

@Fot L' Mondó: A haragos férfi változata vagy. Szegényke. Megbántottak? :D

Don Tejbegríz a féllábú matrac · http://konyvespolc.webnode.hu 2013.10.22. 07:42:51

Na akkor csócsáljuk meg kicsit a dolgot:
- Szakértő: sötét mint a vakond belső zsebe egy felhős éjszakán a lezárt metró alagútban, de azért mindenbe belemagyaráz amihez nem ért.
- Materialista: anyagias ribanc, de legalább őszinte, tudod mit várhatsz tőle
- Haragos: szimplán idióta, aki kívánja az élettől az ostort
- Hóbortos: önző hisztis picsa
- Egoista: energiavámpír, akit már gyerekkorában is utáltak a rokonai is
- Kétségbeesett: tipikusan a fiatal vagyok kitombolom magam aztán ha már kezdek fonnyadni keresek valami balekot típusú ribanc, jah hát mindennek vannak következményei i.j.
- Áldozat: jó dolgában nem tudja mivel lefoglalni magát, ha tényleges problémái lennének, egyből megszeppenne
- Ragaszkodó: megszoksz vagy megszöksz

Santer 2013.10.22. 07:43:10

Honnan van fordítva ez a szar???

angolból, oké, de illik ideírni a forrást!

jól tanult: iskolázott
materialista: anyagias

Ja, és a kilencedik típus: Az Okoskodó - Aki Hülyének Nézi a Férfiaka és a Blog Olvasóit

dr poljakov 2013.10.22. 07:43:16

Érti valaki, hogy a "Hóbortos" definíciója miért az, ami?

Alaister Grand 2013.10.22. 07:43:25

Meg van még az típus, aki blogol, annak ellenére, hogy komoly hiányosságai vannak helyes nyelvhasználat terén. (Például kikéri magának - nézz utána, hogy mit is jelent...)

semota · http://livewithit.blog.hu 2013.10.22. 07:43:29

"sok intelligens és jól tanult nő esik ezen kategória csapdájába, így egy-kettőre elviselhetetlenné válik a férfi számára. A Szakértő ugyanis mindig tudni fogja, melyik a tökéletes megoldás valamennyi problémára, és a kompromisszum számára ismeretlen. Sosem enged akkor, amikor meg van győződve róla, hogy igaza van. És az esetek nagy részében ő mindig ezt gondolja…"

= ne legyél okos. pláne ne legyél okosabb, mint a kiszemelt férfi. de ha már az vagy, legalább ne legyen önálló véleményed, és pláne ne ragaszkodj hozzá. a legjobb, ha csak vigyorogsz, és bólogatsz arra, amit a teremtés koronája mond, abból nem lehet baj.

SarahConnor 2013.10.22. 08:06:04

Az embereket valamivel színesebbnek, sokrétűbbnek látom, mint ez a kategorikus felosztás - aki így gondolkodik a másik nemről (akár férfi, akár nő), az inkább ne szaporodjon.

emzéperiksz 2013.10.22. 08:36:09

Ez a poszt nagy baromság, itt az én listám:

1. Túlsúlyos: ha egy nő teltkarcsú, van rajta mit fogni (pl. Liptai Klaudia), még direkt szeretik is a férfiak. Amikor viszont kezd szétfolyni, és már csak extrém bizarr pornófilmekben látnák szívesen, akkor nem annyira vonzó. A haverok is kiröhögik a férfit egy ilyennel. Szóval bizonyos testsúly fölött nehéz pasizni.

2. Anorexiás: az ilyentől nem áll fel sok férfinak. Etetni akarja, hadd legyen már egy kis melle meg segge.

3. Trampli: az olyan nő, aki folyton tornacipőben, farmerben, szakadtan jár, nem sminkel, szintén nehezen talál magának olyan férfit, aki szeret valamennyire normálisan megjelenni egy társaságban, ahol a haverok csinos kis ruhás csajokkal mutatkoznak.

4. Szőrös: ez is extrém sport kategória. Néhány férfinak bejön, de a többség azért szereti, ha valamilyen szinten borotválja egy nő a lábát, punciját stb.

5. Tetkós, kopasz, színes hajú, piercinges: ez is megosztó kategória. Vannak férfiak, akik szeretik, de a 90 százalékuk nincs oda a testmódosításokért, sem a hajhiányért, sem a zöld fürtökért.

6. Aszexuális: nem lehet hozzányúlni, se megcsókolni, se átölelni, mert elhúzódik. A szex nem akar vele összejönni, ha összejön, akkor az ágyban minden baja van, hogy elvegye a férfi kedvét.

Egy jó kinézésű, csinos nőnek viszont, aki jó az ágyban is, nagyon sok baromságot elnéznek a férfiak. Azt is, ha lenyúlja a pénzüket, ha esküvőt akar a második randi után, ha szétszórt vagy hisztis. Szerintem legalábbis, de cáfoljatok meg :)

2013.10.22. 08:36:18

Nő ír nőkről férfiszemmel, sikerre van ítélve.

zombizan · http://libertarius.blog.hu/ 2013.10.22. 08:43:02

Talán a "Kétségbeesett" az egyetlen, amely valóban női karakter, az összes többi általánosan idegesítő emberi tulajdonság, férfiban-nőben-gyerekben.

Emzéperiksz listája valóban jobb.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 08:54:25

Kedves szerző! Tudom, hogy olcsóbb angolból egy az egyben lefordítani cikkecskéket, de akkor legalább jól, a material nem materialista, hanem anyagias.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 08:56:05

@Rakoncátlan Oedipus: valójában mindig kell a blogketrecbe egy kommentálisan aktív, megosztó női blogger (e szempontból mindegy is, hogy nő vagy csak nőKÉNT jelenik meg). Sajnos Friedmann Jucitól igen erős lejtő vezetett Márián és a Swingerblogon át hősnőnkig..

borzimorzi 2013.10.22. 08:56:19

@Fot L' Mondó: Nemcsak bullshit, hanem egy angol nyelven született, Cosmo-szintű halandzsa, amelyet igen szarul fordított le magyarra valaki olyan, aki sem a tárgyas ragozást nem ismeri, sem azt nem tudja, hogy az anyaországiak számára a "talál" ige jelentéstartománya nem ugyanaz, mint az erdélyiek számára. Egyik sem rosszabb vagy jobb, csak tudni kell, ki a célcsoport, kihez beszélünk. Aki ezt idehányta, fordítónak, kommunikátornak és újságírónak is csapnivaló.

Üdv:
b

Vicca Verza (törölt) 2013.10.22. 08:57:07

Aza pechetek kedves Hölgyek, hogy lassan a pasik is kezdenek észhez térni, és rájönni arra, hogy egy pohár tejért nem kell megvenni az egész tehenet. :-) Egy rakás értelmes, kifejezetten csinos 30-40 es csajt ismerek akik képtelenek tartós kapcsolatra pasit találni, azon egyszerű oknál fogva, hogy a korosztályukban minden normális pasi többszörösen foglalt, a frissen szabadultakban pedig mély nyomokat hagyott ahogyan a nők elképzeli a párkapcsolatot, és eszük ágában nincsen újra beleállni egy ilyen kapcsolatba. Persze, lehet Nektek is dugni fiatal pasikkal, csak ez nem párkapcsolat, és biztonság amirre annyira vágytok, időpazarlás. :-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 08:59:18

@borzimorzi: például az Áldozatnál jó lenne megérteni, hogy a kikéri magának nemegyenlő a kikövetelivel, sőt, épp ellentétes azzal:)

Éwa 2013.10.22. 09:02:10

@vészmadár (pica pica): Kedves madár! Egyrészt tévedésben vagy, másrészt a leginkább közhelyes, unalmas, "csajos", egyszerű cikkek azok, amik vonzzák az embereket. Érdekes, hogy te is mindig az ilyen, általam megosztott, de nem saját cikkeknél vagy aktív ;)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 09:11:52

@Éwa: nyilván elemzhetnénk engem is, ha ragaszkodsz hozzá, vagy válaszolhatsz arra, hogy neked mint hiperintelligens megmondónőnek nem tűnt fel, hogy a kész szöveg konkrétan nem magyarul van, és esetleg kellene rajta igazítani? Nem a cikk egyszerűségével van gond, hanem azzal, hogy azt a legminimálisabb követelményt sem teljesíti, hogy értelmes legyen, csak mert hevenyészve és pontatlanul fordították. (reagálhatnék a tartalmára is amúgy, de felesleges, valaki föntebb pontos kórképet adott: valami Cosmopolitan-es libahalandzsa)

Éwa 2013.10.22. 09:37:07

@vészmadár (pica pica): Nem akarlak elemezni. Én általánosságban írok, nem a szemét exeimről pl. Te meg elég félúton vagy "az okosnak tűnő, de néha okoskodó pasi/csaj és a beszólok, mert én tudom" között.
Mint hiperintelligens megmondónő nem nyúlok bele abba, amit nem én írtam. Az olyan cikkek, amikbe beleköthetsz, mert a sajátjaim, az ewa tag alatt vannak. Tudom, most jön az, hogy te ugyan nem fogod olvasgatni.
Nem kell, hogy kedveljük egymást, és a világért sem szeretnék kioktatónak tűnni, de a saját posztjaidat sem ártana ezzel az éles látásoddal átvizsgálni (nem, nem olvastam őket).

odamondó 2013.10.22. 09:43:55

@emzéperiksz: ámen. Teljesen egyetértek. A blogban leírtakat millió ember képes eltűrni. Amit te írtál na azt már nem.

Patreides · patreides.blog.hu 2013.10.22. 09:46:07

"Készen állnak bárkivel az oltár elé állni, nem számít, hogy találnak-e."

Mit? Oltárt vagy szabad taxit? :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 09:50:06

@Éwa: nos, én pont ezért nem nyilvánítok tartalmi véleményt, mert nem tudnék elfogulatlanul. Ellenben lásd be, elég furcsa szerkesztői magatartás látni és benne hagyni a hibát. Az nem elég, hogy nem te írtad, mert nyilván nem a szél fújta be a bejegyzések közé. A saját posztjaimban kevés elütést vagy helyesírási hibát fogsz találni (nyilván nem nullát, saját szövegét mindenki nehezen korrektúrázza), de egy szó helytelen alkalmazását biztosan nem.

GonoszMostoha 2013.10.22. 10:02:26

Itt az én listám a férfiakról:

1. Iszákos
2. Okostelefon/pc-buzi
3. Gyermekgyűlölő
4. Munkakerülő
5. Anyuci mucikája
6. Ápolatlan, gusztustalan, büdös
7. Baromi okosnak tűnik, de csak jó helyre született
8. Pénze van, és SEMMI EGYEBE
9. Pénisz-függő (vagy túl kicsi vagy túl nagy neki, és még finom voltam)
10. Ezek keveréke

Csak semmi sértődés, kedves férfiak! :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 10:02:30

@emzéperiksz: nekem úgy tűnik, te inkább a haverjaidnak akarsz tetszeni, mint egy nőnek, ha meg nem sértlek...

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.10.22. 10:02:41

Sokat rinyál idehaza az asszony? Jól lebaszom.
Nyafog hogy nincs pénz? Lebaszom, hogy rosszul választott.
Pityereg? Lebaszom, hogy ne pityeregjen mert kimondhatatlanul idegesít.
A nők az erős, lebaszós férfiakat szeretik, akik éreztetik velük, hogy ők is büdöset szarnak.

GonoszMostoha 2013.10.22. 10:07:29

@Wind Callman tér:
Te szegény. Neked ennyi jutott a boldogságból???

2013.10.22. 10:09:37

@emzéperiksz: mégis inkább a poszt.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 10:10:38

@emzéperiksz: speciel nekem példéul pont bejön a tetkós/piercing-es/színes hajú kategória:)

borzimorzi 2013.10.22. 10:18:15

@vészmadár (pica pica): Pontosan. De látod, bejön a számítása. A sok hülyeségre dől a nép, a sok kattra meg jön a reklámbevétel. :-)) Ez egy ilyen bót.

Üdv:
b

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2013.10.22. 10:24:51

milyen a "jól tanult nő"? :)
amúgy tetszik a lista (bár kissé kozmós), és az, hogy egy nő állít össze ilyen cuccost, örülök az objektivitásnak a másik oldalon.

Vicca Verza (törölt) 2013.10.22. 10:25:46

@Lilili:

A listádból én a gyerekgyülölő vagyok azt hiszem, de csak a mások gyerekét utálom, az is számít?? :-) Amúgy ez csak a csajoknak evidens, hogy a gyerekeket szeretni kell, pedig sok pasinak egyszerűen csak nem ad semmit a gyerekek társasága, és ezért vagyunk közömbösek irántuk.

bigmax 2013.10.22. 11:37:01

@Lilili: jó pasijaid voltak ha tudsz egy ilyen listát csinálni róluk.Rossz helyen keresed a boldogságot......nem a pálikás pohár alján található meg!Normális nő ilyen kategóriájú állatokkal szóba se áll ....

bigmax 2013.10.22. 11:39:57

@Kim Јong Un: de jól tudod a tutit!te így válaszottad ki életed szerelmét?:D
Anyádnak van barom fia azt már bizonyítottad !:D

Don Tejbegríz a féllábú matrac · http://konyvespolc.webnode.hu 2013.10.22. 11:41:24

@Vicca Verza:
Már Komár Laci is megmondta, ha sikeres akarsz lenni a nőknél kutya/gyerek/fóka legyen nálad :D

bigmax 2013.10.22. 11:42:34

egy ilyen szakértő csajt szívesen kipróbálnék,szeretném már ha egy nő képes lenne bizonyítani ,hogy van olyan agya mint nekem.:D
Várom a szakértő csajok jelentkezését!:D

Ernoke 2013.10.22. 12:27:22

@Wind Callman tér: az igazi férfi mindig kicsit tökrészeg, és enyhén fosszagú. és minden este szállítja a stabil mokkát szíve hölgyének. amelyik férfi nem ilyen, az buzi!

irovagyok 2013.10.22. 12:27:49

Ugyanmár, feljebb megírták, hogy egy ember alapvetően legyen derűs és szeresse a szexet.

Ja, a nők is, akkor nagy baj nem lehet.

emzéperiksz 2013.10.22. 12:44:04

@vészmadár (pica pica): Nem igazán, meg egyébként is nő vagyok :)

2013.10.22. 12:59:19

Volt egy olyan párom, aki az összes fenti kategóriát magába foglalta... :D és én még így is szerettem. Jöhet a szívlapát, vagy a Taigetosz!

2013.10.22. 13:13:38

26 éves vagyok, HR-területen dolgozom, nagyon fontos számomra az emberekkel való kapcsolattartás, érzékeny, kedves nő vagyok, de belül mégis vadmacska, aki megszelidítésre vár, vannak céljaim az életben, amiket elérek, kerüljenek bármibe, szeretem a romantikus filmeket, és a komoly regényeket, Paolo Coelho munkássága nagy hatással volt rám, követem a divatot és szívesen olvasok nemzetközi női magazinokat, mert így kinyílik a világ, és komoly tapasztalatokat szerezhetek az életről. Szerintem ez a cikkíró. (Bocs, fordító.)

2013.10.22. 13:14:17

@batgirl: szemedalásetétfót.

BSz 2013.10.22. 13:37:18

@Fot L' Mondó: Saját tapasztalat, vagy kutatás?! ;-)

Frőczy Sanyi 2013.10.22. 14:02:26

Én nagyon hiányolom a listáról a féltékenyt. Igaz ez sem kimondottan nõi tulajdonság, de egy extrém féltékeny nõ nagyon hamar gallyra vágja az ember idegrendszerét. Egy jó tanács még a férfi társaknak: a nõk szeretik az õszinte férfiakat. De bármit, amit mondasz felhasználható ellened és fel is fogják használni ellened, idõbeli korlátozás nélkül!

TakeMeCloser 2013.10.22. 14:26:44

@Lilili: Tetszik a listád, csak nem tudom besorolni magam :))))

1. Iszákos az nem vagyok, heti egy sör talán még nem számít annak.
2. Okostelefonom csak alig okos, és direkt picurka és olcsó, nem lehet vele pinpongozni.
3. Van két gyerkőcöm, az "imádás" csak üres frázis, én mindent értük teszek, ez a valami.
4. 19 éves korom óta dolgozom, és élvezem a munkám gyümölcsét - milyen válság???? Hol? Itt??? Van irodám, csini kedves titkárnőm, íróasztalom, de dolgoztam ott is ahol éles volt a lőszer a tárban...
5. Anyucival kb. két hetente beszélek.
6. Külsőmmel, ápoltságommal én elégedett vagyok, de egy férfi nyilván büdösen sörhassal is az, szóval ne én ítéljem meg.
7. Nem születtem "jó" helyre, de tanultam és tettem a mai pozíciómért.
8. Még pénzem is van. Becsületes munkával, ez talán nem mindegy a mai világban. A legjobb öt éves periódusom jövedelméért sokan utálnátok :)
9. Inkább punci függő, nem? Ki az aki egy heteró férfiról azt gondolja hogy péniszfüggő???

Tehát nem sértődtem meg a listán, csak jót mulattam. Nem nekem gáz - jól rátapintott a lényegre az egyik komment - hogy a 30-40 közötti jó pasik TÖBBSZÖRÖSEN foglaltak, én jól érzem magam így, pont nem érdekel ha valakinek senki sem jut, tegyen érte, és sajnos az élethez szerencse is kell.
Szívesen olvasgatom az ilyen nőknek szóló cikkeket, de főleg a kommenteket!

Szép napot!

Ernoke 2013.10.22. 15:16:03

@shitgun: Pörgős, mozgalmas életet élek, mellettem nem lehet unatkozni. De néha fel kell töltődnöm, ilyenkor egy csendes estére vágyom egy jó csésze forró créme de lattét szürcsölgetve, miközben megnézünk egy romantikus, összebújós filmet.

Sadist 2013.10.22. 20:38:17

@semota: Nézd, mutatom:
www.dailymail.co.uk/femail/article-2168854/Are-women-like-clever-attract-man.html

Az intelligens nőkkel semmi baj nincs. Az arrogáns nőkkel annál több, sajnos a legtöbb túl ostoba hozzá, hogy felfogja a különbséget.

Az intelligencia olyan, mint az átlagon felüli méretű fasz. Szeretik az emberek, de nem kell lépten nyomon mindig elővenni és mutogatni, hogy milyen nagy.

Spacecake 2013.10.27. 14:57:29

@vészmadár (pica pica): a material ebben az összefüggésben,se nem materialista,se nem anyagias,hanem aranyásó:-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.27. 15:10:16

@TakeMeCloser: nem írta ugyan oda, de a 11. a listán az, aki a negatív listák pontjait magára nézve tételesen cáfolja, hogy megnyugodjon.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.27. 15:11:29

@shitgun: a coelho-kedvelő nő hálás kuncsaft, mert már attól a bugyijába élvez, ha tudod, hogy a Mester nevét Koeljunak kell ejteni.

zotyesz11 2013.10.27. 17:03:53

@jóeznekem?: Húú!
Én ebből legalább 4-be beletartozok...

Na, de félre a terelést; az irományban vannak tényleg közel helytálló észrevételek.

Mindazonáltal vannak úgymond "gyenge pontok" vagy kellően rossz tulajdonságok és jellemvonások. (amik a másik nemnél is előfordulnak)

1. Nagyképűség: - közelebbről sem néz ki rosszul; tudja, vagy legalábbis ezt gondolja magáról.
Tisztában van vele, hogy jobbat érdemel - ez idáig nem kéne gondot okozzon -, de ezt szóvá is teszi.(úgy-ahogy negatív értelemben)
Nem lehet nem észrevenni egyes mondandójában a kikívánkozó gőgöt...

Én ezt a fajta alázatot, vagy szerénységet sokszor hiányolom. Ettől még lehetnek értékes emberek...

okosKODO 2013.10.27. 21:02:08

Kedves Cikkíró!
Csak úgy tájékoztatásképpen, a fentebb leírt (feleslegesen kiemelt) tulajdonságok minden nőben megtalálhatóak, csak annyi különbséggel, hogy nem egyenként per nőci, és némelyik elenyésző jelleggel, de akkor is ott van. Nem is értem, miért ragadtad ki őket (bár ahogy pár kommentet elolvastam, kiderült, hogy szépen lefordítottál egy angol nyelvű írást, és a sajátodként posztoltad - honnan vetted a cikket? Cosmopolitanból? Nagyon tudományos).
Szóval bárki, aki elolvassa/elolvasta, ne vegye készpénznek, még viccből sem (másként amúgy sem lehetne). Annyit elértél vele Kedves Cikkíró, hogy néhány kommentelő között felszítottál egy olyan hiábavaló vitát, amiben férfiak és nők egymás legrosszabb tulajdonságait listázzák - szinte látom, hogy mérges grimasszal püfölik a billentyűket közben-. Szép kis elismerés.
Meg sem kérdezem, van-e kapcsolatod, és hogy tartós-e? Egyrészt mert nincs hozzá közöm, másrészről rohadtul nem is érdekel.
Csak azon töprengek, hogy egy párkapcsolatban biztosan nem pazarolnád ilyen felesleges gondolatok megörökítésére a drága idődet. Annyit azért még hozzá kell tennem, hogy ha végeztél is egyáltalán piackutatást a témában (amit erősen kétlek), jó lenne, ha nem a 15-18 év közötti eltévelyedett gondolkodású, metroszexuális, hímnemű lakosságot vennéd alapsokaságként. Én elhiszem, hogy a 21. századra felgyorsult a szocializáció, de azért nah. Plagizálás meg nem csak a felsőoktatásban tilos - ha érted, mire gondolok.
Mert valljuk be, ez már a többmilliomodik ilyen jellegű cikk, a női nemre kisarkítva. És unjuk. Nagyon.
Szerintem ezt a feladatot továbbra is hagyjuk meg a Cosmopolitan magazinnak.

Éwa 2013.10.27. 22:08:53

@okosKODO: Kedves kommentelő! A plágiumért elnézésedet kérem, abban igazad van, a többiről meg annyit... meggyőztél, hogy ez a cikk kell ide :)

2013.10.28. 00:08:58

@Éwa: Kihagytál egy kategóriát:
A szarkavaró. Tudod, saját gondolata nincs, de mindig felcsippent valamit, azt előadja, majd ártatlanul néz, hogy most meg mi a baj?
Olyan, mint ez a cikk...

Éwa 2013.10.28. 07:43:45

@Könnyen elkaptuk, uram!: Kedves Tom, köszönöm a szavaid. Ez nem az a blog, ahol csak engem olvasol. Azt nem blogon közlöm. Ez itt még csak előadva sincs, mivel nem ewa-tag alatt posztoltam, ezért ez átvett szöveg.
Ártatlanul néznék? Nem, olvasgatom a kommenteket, igazából kicsit unottan szoktam átnézni őket. Ritka az, amiből szól is valami.
Nekem nem baj, ha valaki határozottan kiáll egy-egy poszt ellen, sőt. Az már jelent valamit, aznap már tett valamit, ami az önmaga fejlődését segíti.

Bár kapcsolatokban lennének ennyire határozottak az emberek arról, hogy mi a jó és mi nem jó. És nem nekik, hanem a másiknak!

Isten tartsa meg vehemens természeteteket! A tűz mögött mindig rejtőzik szenvedély!

Behajtó70 2013.10.28. 09:04:19

@Éwa: na az ilyen okoskodás miatt lehetsz Te is az okoskodó picsa kategória. Mennyivel egyszerűbb lett volna szerényen kussolni, vagy egyszerűen odaírni a forrást, meg, hogy bocs kevés időm volt a magyarításra. Nem megváltoztatni kell az eredetit, hanem magyarul tenni magyarra. Ehhez persze lehet, hogy több kellene, mint az okoskodás.

Ráadásul a lovon is fordítva ülsz: idebasztál valamit, az olvasó reagál, Te meg sértődgetsz. Tiltsd le a kommenteket, ha nem akarod, hogy mindenfélék ideírjanak.

Éwa 2013.10.28. 09:56:35

@Behajtó70: Dehogy sértődtem meg, épp azt írtam, ez a jó, hogy ennyire sok a tűz az olvasókban!

Most őszintén? Miért zavarna, hogy egy nem általam írt cikket véleményezel? :)

Itt amúgy sem én vagyok a fontos, hanem Te/Ti!

Csore60 2013.10.28. 10:07:18

Megint egy írás, ami alkalmat ad a frusztrált pasiknak, akik nem lelik álmaik nőjét a nők fikázására. Természetesen ebben kizárólag a silány felhozatal a bűnös. :)

2013.10.28. 22:54:29

@Éwa: Alapvetően nem a poszttal van bajom, csupán azt akartam mondani, hogy a te aláírásoddal a te véleményed jelenjen meg. Viszont ha más cikkét közlöd, akkor illik azt jelezni. Az viszont a legelemibb dolog, hogy a te "szakmádban", mármint ha újságíró vagy, a magyar nyelvet helyesen műveld. Az olvasók lenézése, ha a vasárnapi ebéd után, a mosogatásba elfáradva gyorsan magyarítasz egy angol cikket, mert kell az újságnak!
Legalább olvastasd át valakivel, mit szól hozzá, hogy értelmezi.
Mondom, maga a cikk nyilván bulvár, ez nem a Pszichológiai Szakfolyóirat legfrissebb száma, ez rendben is van.

2013.10.28. 22:56:19

@Éwa: Ez itt még csak előadva sincs, mivel nem ewa-tag alatt posztoltam, ezért ez átvett szöveg. "
Minden tiszteletem a tiéd, de az a főcím, hogy "EWA megmondja".
Balra mellette pedig egy fotó, és alatta Ewa felirat. Te mire következtetnél?

Éwa 2013.10.29. 07:48:08

@Könnyen elkaptuk, uram!: Kedves Tom, igazad van, a "Cosmo" cikkeket át kéne olvasnom, mielőtt leközlöm (ha túl sok "forrás" van, nem tudok forrást feltüntetni), de őszintén szólva, főleg ilyen női cikkekre, nem akarok ebben a blogban sok időt tölteni, mert ezek tényleg olyan írások, amik komolytalansága miatt nem gondoltam, hogy egyetlen olvasóm is lesz.

Szerintem Ewa megmarad ilyennek (még az sem biztos, hogy folytatom majd), és egy komolyabb blogot kezdek a héten, ahol nem lesz helye az ilyen posztoknak.

Ez tényleg amolyan teszt-jelleggel indult, nem is tudnám komolyan előadni az ilyen tini-posztokat, és te vagy a második, akinek a kommentjéből értelem látszik. Ezért nem fog már sokáig tartani, szerintem. Mindenesetre köszi a normális hangvételt :)

2013.10.29. 14:46:05

@Éwa: Én is köszönöm. Hol tudlak majd olvasni? Már érdekelnek az írásaid. Tudom, ez a cikk nem a tiéd, viszont olyan finoman kezelted a kirohanásainkat , hogy meggyőztél.

Éwa 2013.10.29. 15:16:49

@Könnyen elkaptuk, uram!: Köszönöm! :)
Mindenképpen értesíteni foglak, de emailben, mert az a saját nevem alatt fog futni.

70 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr835552688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fot L' Mondó · http://fotelmondo.blog.hu/ 2013.10.21. 20:52:24

Hát! Ez úgy bullshit, ahogy van! BULLSHIT! Tartós kapcsolatra fókuszálva, pontosan tudjuk, hogy csak EGY fajta nő létezik, mégpedig az, amelyiket csak és kizárólag a pénz érdekli! Ha nincs lé, gyorsan lepattint bármelyik! Ha van zséd, lehetsz a világ legrondább embere, akkor is körül fognak "rajongani" a jobbnál jobb (p...k) nők...

R. Dawn (törölt) 2013.10.21. 20:52:32

who cares?????

AnarchoAteista 2013.10.21. 20:52:33

Marha jó meglátások! Amit még hozzátennék, ezek keverékeit is nyugodtan el lehet kerülni.

zila5 2013.10.21. 21:21:24

"A férfinak nagyobb igénye van szabadságra, mint szeretetre, a nőnek pedig nagyobb igénye van szeretetre, mint szabadságra."

Ó, már értem.
Ezt a hülyeséget szokták úgy megbeszélni, hogy:

Nő: Szeretsz még, drágám?
Férfi: Hagyjál már békén!

holdkoros · http://holdkor.blog.hu/ 2013.10.22. 07:42:38

@Fot L' Mondó: Talán nem jó helyről kukáztad eddig a nőidet. Bár, amilyennek ez alapján az általánosítás alapján tűnsz, valószínűleg nem nagyon áll veled szóba másmilyen nő...

Posztot toló: te egy barom vagy.

/me out of here.

Vincenzo90 2013.10.22. 07:42:43

@Fot L' Mondó: A haragos férfi változata vagy. Szegényke. Megbántottak? :D

Don Tejbegríz a féllábú matrac · http://konyvespolc.webnode.hu 2013.10.22. 07:42:51

Na akkor csócsáljuk meg kicsit a dolgot:
- Szakértő: sötét mint a vakond belső zsebe egy felhős éjszakán a lezárt metró alagútban, de azért mindenbe belemagyaráz amihez nem ért.
- Materialista: anyagias ribanc, de legalább őszinte, tudod mit várhatsz tőle
- Haragos: szimplán idióta, aki kívánja az élettől az ostort
- Hóbortos: önző hisztis picsa
- Egoista: energiavámpír, akit már gyerekkorában is utáltak a rokonai is
- Kétségbeesett: tipikusan a fiatal vagyok kitombolom magam aztán ha már kezdek fonnyadni keresek valami balekot típusú ribanc, jah hát mindennek vannak következményei i.j.
- Áldozat: jó dolgában nem tudja mivel lefoglalni magát, ha tényleges problémái lennének, egyből megszeppenne
- Ragaszkodó: megszoksz vagy megszöksz

Santer 2013.10.22. 07:43:10

Honnan van fordítva ez a szar???

angolból, oké, de illik ideírni a forrást!

jól tanult: iskolázott
materialista: anyagias

Ja, és a kilencedik típus: Az Okoskodó - Aki Hülyének Nézi a Férfiaka és a Blog Olvasóit

dr poljakov 2013.10.22. 07:43:16

Érti valaki, hogy a "Hóbortos" definíciója miért az, ami?

Alaister Grand 2013.10.22. 07:43:25

Meg van még az típus, aki blogol, annak ellenére, hogy komoly hiányosságai vannak helyes nyelvhasználat terén. (Például kikéri magának - nézz utána, hogy mit is jelent...)

semota · http://livewithit.blog.hu 2013.10.22. 07:43:29

"sok intelligens és jól tanult nő esik ezen kategória csapdájába, így egy-kettőre elviselhetetlenné válik a férfi számára. A Szakértő ugyanis mindig tudni fogja, melyik a tökéletes megoldás valamennyi problémára, és a kompromisszum számára ismeretlen. Sosem enged akkor, amikor meg van győződve róla, hogy igaza van. És az esetek nagy részében ő mindig ezt gondolja…"

= ne legyél okos. pláne ne legyél okosabb, mint a kiszemelt férfi. de ha már az vagy, legalább ne legyen önálló véleményed, és pláne ne ragaszkodj hozzá. a legjobb, ha csak vigyorogsz, és bólogatsz arra, amit a teremtés koronája mond, abból nem lehet baj.

SarahConnor 2013.10.22. 08:06:04

Az embereket valamivel színesebbnek, sokrétűbbnek látom, mint ez a kategorikus felosztás - aki így gondolkodik a másik nemről (akár férfi, akár nő), az inkább ne szaporodjon.

emzéperiksz 2013.10.22. 08:36:09

Ez a poszt nagy baromság, itt az én listám:

1. Túlsúlyos: ha egy nő teltkarcsú, van rajta mit fogni (pl. Liptai Klaudia), még direkt szeretik is a férfiak. Amikor viszont kezd szétfolyni, és már csak extrém bizarr pornófilmekben látnák szívesen, akkor nem annyira vonzó. A haverok is kiröhögik a férfit egy ilyennel. Szóval bizonyos testsúly fölött nehéz pasizni.

2. Anorexiás: az ilyentől nem áll fel sok férfinak. Etetni akarja, hadd legyen már egy kis melle meg segge.

3. Trampli: az olyan nő, aki folyton tornacipőben, farmerben, szakadtan jár, nem sminkel, szintén nehezen talál magának olyan férfit, aki szeret valamennyire normálisan megjelenni egy társaságban, ahol a haverok csinos kis ruhás csajokkal mutatkoznak.

4. Szőrös: ez is extrém sport kategória. Néhány férfinak bejön, de a többség azért szereti, ha valamilyen szinten borotválja egy nő a lábát, punciját stb.

5. Tetkós, kopasz, színes hajú, piercinges: ez is megosztó kategória. Vannak férfiak, akik szeretik, de a 90 százalékuk nincs oda a testmódosításokért, sem a hajhiányért, sem a zöld fürtökért.

6. Aszexuális: nem lehet hozzányúlni, se megcsókolni, se átölelni, mert elhúzódik. A szex nem akar vele összejönni, ha összejön, akkor az ágyban minden baja van, hogy elvegye a férfi kedvét.

Egy jó kinézésű, csinos nőnek viszont, aki jó az ágyban is, nagyon sok baromságot elnéznek a férfiak. Azt is, ha lenyúlja a pénzüket, ha esküvőt akar a második randi után, ha szétszórt vagy hisztis. Szerintem legalábbis, de cáfoljatok meg :)

2013.10.22. 08:36:18

Nő ír nőkről férfiszemmel, sikerre van ítélve.

zombizan · http://libertarius.blog.hu/ 2013.10.22. 08:43:02

Talán a "Kétségbeesett" az egyetlen, amely valóban női karakter, az összes többi általánosan idegesítő emberi tulajdonság, férfiban-nőben-gyerekben.

Emzéperiksz listája valóban jobb.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 08:54:25

Kedves szerző! Tudom, hogy olcsóbb angolból egy az egyben lefordítani cikkecskéket, de akkor legalább jól, a material nem materialista, hanem anyagias.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 08:56:05

@Rakoncátlan Oedipus: valójában mindig kell a blogketrecbe egy kommentálisan aktív, megosztó női blogger (e szempontból mindegy is, hogy nő vagy csak nőKÉNT jelenik meg). Sajnos Friedmann Jucitól igen erős lejtő vezetett Márián és a Swingerblogon át hősnőnkig..

borzimorzi 2013.10.22. 08:56:19

@Fot L' Mondó: Nemcsak bullshit, hanem egy angol nyelven született, Cosmo-szintű halandzsa, amelyet igen szarul fordított le magyarra valaki olyan, aki sem a tárgyas ragozást nem ismeri, sem azt nem tudja, hogy az anyaországiak számára a "talál" ige jelentéstartománya nem ugyanaz, mint az erdélyiek számára. Egyik sem rosszabb vagy jobb, csak tudni kell, ki a célcsoport, kihez beszélünk. Aki ezt idehányta, fordítónak, kommunikátornak és újságírónak is csapnivaló.

Üdv:
b

Vicca Verza (törölt) 2013.10.22. 08:57:07

Aza pechetek kedves Hölgyek, hogy lassan a pasik is kezdenek észhez térni, és rájönni arra, hogy egy pohár tejért nem kell megvenni az egész tehenet. :-) Egy rakás értelmes, kifejezetten csinos 30-40 es csajt ismerek akik képtelenek tartós kapcsolatra pasit találni, azon egyszerű oknál fogva, hogy a korosztályukban minden normális pasi többszörösen foglalt, a frissen szabadultakban pedig mély nyomokat hagyott ahogyan a nők elképzeli a párkapcsolatot, és eszük ágában nincsen újra beleállni egy ilyen kapcsolatba. Persze, lehet Nektek is dugni fiatal pasikkal, csak ez nem párkapcsolat, és biztonság amirre annyira vágytok, időpazarlás. :-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 08:59:18

@borzimorzi: például az Áldozatnál jó lenne megérteni, hogy a kikéri magának nemegyenlő a kikövetelivel, sőt, épp ellentétes azzal:)

Éwa 2013.10.22. 09:02:10

@vészmadár (pica pica): Kedves madár! Egyrészt tévedésben vagy, másrészt a leginkább közhelyes, unalmas, "csajos", egyszerű cikkek azok, amik vonzzák az embereket. Érdekes, hogy te is mindig az ilyen, általam megosztott, de nem saját cikkeknél vagy aktív ;)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 09:11:52

@Éwa: nyilván elemzhetnénk engem is, ha ragaszkodsz hozzá, vagy válaszolhatsz arra, hogy neked mint hiperintelligens megmondónőnek nem tűnt fel, hogy a kész szöveg konkrétan nem magyarul van, és esetleg kellene rajta igazítani? Nem a cikk egyszerűségével van gond, hanem azzal, hogy azt a legminimálisabb követelményt sem teljesíti, hogy értelmes legyen, csak mert hevenyészve és pontatlanul fordították. (reagálhatnék a tartalmára is amúgy, de felesleges, valaki föntebb pontos kórképet adott: valami Cosmopolitan-es libahalandzsa)

Éwa 2013.10.22. 09:37:07

@vészmadár (pica pica): Nem akarlak elemezni. Én általánosságban írok, nem a szemét exeimről pl. Te meg elég félúton vagy "az okosnak tűnő, de néha okoskodó pasi/csaj és a beszólok, mert én tudom" között.
Mint hiperintelligens megmondónő nem nyúlok bele abba, amit nem én írtam. Az olyan cikkek, amikbe beleköthetsz, mert a sajátjaim, az ewa tag alatt vannak. Tudom, most jön az, hogy te ugyan nem fogod olvasgatni.
Nem kell, hogy kedveljük egymást, és a világért sem szeretnék kioktatónak tűnni, de a saját posztjaidat sem ártana ezzel az éles látásoddal átvizsgálni (nem, nem olvastam őket).

odamondó 2013.10.22. 09:43:55

@emzéperiksz: ámen. Teljesen egyetértek. A blogban leírtakat millió ember képes eltűrni. Amit te írtál na azt már nem.

Patreides · patreides.blog.hu 2013.10.22. 09:46:07

"Készen állnak bárkivel az oltár elé állni, nem számít, hogy találnak-e."

Mit? Oltárt vagy szabad taxit? :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 09:50:06

@Éwa: nos, én pont ezért nem nyilvánítok tartalmi véleményt, mert nem tudnék elfogulatlanul. Ellenben lásd be, elég furcsa szerkesztői magatartás látni és benne hagyni a hibát. Az nem elég, hogy nem te írtad, mert nyilván nem a szél fújta be a bejegyzések közé. A saját posztjaimban kevés elütést vagy helyesírási hibát fogsz találni (nyilván nem nullát, saját szövegét mindenki nehezen korrektúrázza), de egy szó helytelen alkalmazását biztosan nem.

GonoszMostoha 2013.10.22. 10:02:26

Itt az én listám a férfiakról:

1. Iszákos
2. Okostelefon/pc-buzi
3. Gyermekgyűlölő
4. Munkakerülő
5. Anyuci mucikája
6. Ápolatlan, gusztustalan, büdös
7. Baromi okosnak tűnik, de csak jó helyre született
8. Pénze van, és SEMMI EGYEBE
9. Pénisz-függő (vagy túl kicsi vagy túl nagy neki, és még finom voltam)
10. Ezek keveréke

Csak semmi sértődés, kedves férfiak! :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 10:02:30

@emzéperiksz: nekem úgy tűnik, te inkább a haverjaidnak akarsz tetszeni, mint egy nőnek, ha meg nem sértlek...

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.10.22. 10:02:41

Sokat rinyál idehaza az asszony? Jól lebaszom.
Nyafog hogy nincs pénz? Lebaszom, hogy rosszul választott.
Pityereg? Lebaszom, hogy ne pityeregjen mert kimondhatatlanul idegesít.
A nők az erős, lebaszós férfiakat szeretik, akik éreztetik velük, hogy ők is büdöset szarnak.

GonoszMostoha 2013.10.22. 10:07:29

@Wind Callman tér:
Te szegény. Neked ennyi jutott a boldogságból???

2013.10.22. 10:09:37

@emzéperiksz: mégis inkább a poszt.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.22. 10:10:38

@emzéperiksz: speciel nekem példéul pont bejön a tetkós/piercing-es/színes hajú kategória:)

borzimorzi 2013.10.22. 10:18:15

@vészmadár (pica pica): Pontosan. De látod, bejön a számítása. A sok hülyeségre dől a nép, a sok kattra meg jön a reklámbevétel. :-)) Ez egy ilyen bót.

Üdv:
b

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2013.10.22. 10:24:51

milyen a "jól tanult nő"? :)
amúgy tetszik a lista (bár kissé kozmós), és az, hogy egy nő állít össze ilyen cuccost, örülök az objektivitásnak a másik oldalon.

Vicca Verza (törölt) 2013.10.22. 10:25:46

@Lilili:

A listádból én a gyerekgyülölő vagyok azt hiszem, de csak a mások gyerekét utálom, az is számít?? :-) Amúgy ez csak a csajoknak evidens, hogy a gyerekeket szeretni kell, pedig sok pasinak egyszerűen csak nem ad semmit a gyerekek társasága, és ezért vagyunk közömbösek irántuk.

bigmax 2013.10.22. 11:37:01

@Lilili: jó pasijaid voltak ha tudsz egy ilyen listát csinálni róluk.Rossz helyen keresed a boldogságot......nem a pálikás pohár alján található meg!Normális nő ilyen kategóriájú állatokkal szóba se áll ....

bigmax 2013.10.22. 11:39:57

@Kim Јong Un: de jól tudod a tutit!te így válaszottad ki életed szerelmét?:D
Anyádnak van barom fia azt már bizonyítottad !:D

Don Tejbegríz a féllábú matrac · http://konyvespolc.webnode.hu 2013.10.22. 11:41:24

@Vicca Verza:
Már Komár Laci is megmondta, ha sikeres akarsz lenni a nőknél kutya/gyerek/fóka legyen nálad :D

bigmax 2013.10.22. 11:42:34

egy ilyen szakértő csajt szívesen kipróbálnék,szeretném már ha egy nő képes lenne bizonyítani ,hogy van olyan agya mint nekem.:D
Várom a szakértő csajok jelentkezését!:D

Ernoke 2013.10.22. 12:27:22

@Wind Callman tér: az igazi férfi mindig kicsit tökrészeg, és enyhén fosszagú. és minden este szállítja a stabil mokkát szíve hölgyének. amelyik férfi nem ilyen, az buzi!

irovagyok 2013.10.22. 12:27:49

Ugyanmár, feljebb megírták, hogy egy ember alapvetően legyen derűs és szeresse a szexet.

Ja, a nők is, akkor nagy baj nem lehet.

emzéperiksz 2013.10.22. 12:44:04

@vészmadár (pica pica): Nem igazán, meg egyébként is nő vagyok :)

2013.10.22. 12:59:19

Volt egy olyan párom, aki az összes fenti kategóriát magába foglalta... :D és én még így is szerettem. Jöhet a szívlapát, vagy a Taigetosz!

2013.10.22. 13:13:38

26 éves vagyok, HR-területen dolgozom, nagyon fontos számomra az emberekkel való kapcsolattartás, érzékeny, kedves nő vagyok, de belül mégis vadmacska, aki megszelidítésre vár, vannak céljaim az életben, amiket elérek, kerüljenek bármibe, szeretem a romantikus filmeket, és a komoly regényeket, Paolo Coelho munkássága nagy hatással volt rám, követem a divatot és szívesen olvasok nemzetközi női magazinokat, mert így kinyílik a világ, és komoly tapasztalatokat szerezhetek az életről. Szerintem ez a cikkíró. (Bocs, fordító.)

2013.10.22. 13:14:17

@batgirl: szemedalásetétfót.

BSz 2013.10.22. 13:37:18

@Fot L' Mondó: Saját tapasztalat, vagy kutatás?! ;-)

Frőczy Sanyi 2013.10.22. 14:02:26

Én nagyon hiányolom a listáról a féltékenyt. Igaz ez sem kimondottan nõi tulajdonság, de egy extrém féltékeny nõ nagyon hamar gallyra vágja az ember idegrendszerét. Egy jó tanács még a férfi társaknak: a nõk szeretik az õszinte férfiakat. De bármit, amit mondasz felhasználható ellened és fel is fogják használni ellened, idõbeli korlátozás nélkül!

TakeMeCloser 2013.10.22. 14:26:44

@Lilili: Tetszik a listád, csak nem tudom besorolni magam :))))

1. Iszákos az nem vagyok, heti egy sör talán még nem számít annak.
2. Okostelefonom csak alig okos, és direkt picurka és olcsó, nem lehet vele pinpongozni.
3. Van két gyerkőcöm, az "imádás" csak üres frázis, én mindent értük teszek, ez a valami.
4. 19 éves korom óta dolgozom, és élvezem a munkám gyümölcsét - milyen válság???? Hol? Itt??? Van irodám, csini kedves titkárnőm, íróasztalom, de dolgoztam ott is ahol éles volt a lőszer a tárban...
5. Anyucival kb. két hetente beszélek.
6. Külsőmmel, ápoltságommal én elégedett vagyok, de egy férfi nyilván büdösen sörhassal is az, szóval ne én ítéljem meg.
7. Nem születtem "jó" helyre, de tanultam és tettem a mai pozíciómért.
8. Még pénzem is van. Becsületes munkával, ez talán nem mindegy a mai világban. A legjobb öt éves periódusom jövedelméért sokan utálnátok :)
9. Inkább punci függő, nem? Ki az aki egy heteró férfiról azt gondolja hogy péniszfüggő???

Tehát nem sértődtem meg a listán, csak jót mulattam. Nem nekem gáz - jól rátapintott a lényegre az egyik komment - hogy a 30-40 közötti jó pasik TÖBBSZÖRÖSEN foglaltak, én jól érzem magam így, pont nem érdekel ha valakinek senki sem jut, tegyen érte, és sajnos az élethez szerencse is kell.
Szívesen olvasgatom az ilyen nőknek szóló cikkeket, de főleg a kommenteket!

Szép napot!

Ernoke 2013.10.22. 15:16:03

@shitgun: Pörgős, mozgalmas életet élek, mellettem nem lehet unatkozni. De néha fel kell töltődnöm, ilyenkor egy csendes estére vágyom egy jó csésze forró créme de lattét szürcsölgetve, miközben megnézünk egy romantikus, összebújós filmet.

Sadist 2013.10.22. 20:38:17

@semota: Nézd, mutatom:
www.dailymail.co.uk/femail/article-2168854/Are-women-like-clever-attract-man.html

Az intelligens nőkkel semmi baj nincs. Az arrogáns nőkkel annál több, sajnos a legtöbb túl ostoba hozzá, hogy felfogja a különbséget.

Az intelligencia olyan, mint az átlagon felüli méretű fasz. Szeretik az emberek, de nem kell lépten nyomon mindig elővenni és mutogatni, hogy milyen nagy.

Spacecake 2013.10.27. 14:57:29

@vészmadár (pica pica): a material ebben az összefüggésben,se nem materialista,se nem anyagias,hanem aranyásó:-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.27. 15:10:16

@TakeMeCloser: nem írta ugyan oda, de a 11. a listán az, aki a negatív listák pontjait magára nézve tételesen cáfolja, hogy megnyugodjon.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.10.27. 15:11:29

@shitgun: a coelho-kedvelő nő hálás kuncsaft, mert már attól a bugyijába élvez, ha tudod, hogy a Mester nevét Koeljunak kell ejteni.

zotyesz11 2013.10.27. 17:03:53

@jóeznekem?: Húú!
Én ebből legalább 4-be beletartozok...

Na, de félre a terelést; az irományban vannak tényleg közel helytálló észrevételek.

Mindazonáltal vannak úgymond "gyenge pontok" vagy kellően rossz tulajdonságok és jellemvonások. (amik a másik nemnél is előfordulnak)

1. Nagyképűség: - közelebbről sem néz ki rosszul; tudja, vagy legalábbis ezt gondolja magáról.
Tisztában van vele, hogy jobbat érdemel - ez idáig nem kéne gondot okozzon -, de ezt szóvá is teszi.(úgy-ahogy negatív értelemben)
Nem lehet nem észrevenni egyes mondandójában a kikívánkozó gőgöt...

Én ezt a fajta alázatot, vagy szerénységet sokszor hiányolom. Ettől még lehetnek értékes emberek...

okosKODO 2013.10.27. 21:02:08

Kedves Cikkíró!
Csak úgy tájékoztatásképpen, a fentebb leírt (feleslegesen kiemelt) tulajdonságok minden nőben megtalálhatóak, csak annyi különbséggel, hogy nem egyenként per nőci, és némelyik elenyésző jelleggel, de akkor is ott van. Nem is értem, miért ragadtad ki őket (bár ahogy pár kommentet elolvastam, kiderült, hogy szépen lefordítottál egy angol nyelvű írást, és a sajátodként posztoltad - honnan vetted a cikket? Cosmopolitanból? Nagyon tudományos).
Szóval bárki, aki elolvassa/elolvasta, ne vegye készpénznek, még viccből sem (másként amúgy sem lehetne). Annyit elértél vele Kedves Cikkíró, hogy néhány kommentelő között felszítottál egy olyan hiábavaló vitát, amiben férfiak és nők egymás legrosszabb tulajdonságait listázzák - szinte látom, hogy mérges grimasszal püfölik a billentyűket közben-. Szép kis elismerés.
Meg sem kérdezem, van-e kapcsolatod, és hogy tartós-e? Egyrészt mert nincs hozzá közöm, másrészről rohadtul nem is érdekel.
Csak azon töprengek, hogy egy párkapcsolatban biztosan nem pazarolnád ilyen felesleges gondolatok megörökítésére a drága idődet. Annyit azért még hozzá kell tennem, hogy ha végeztél is egyáltalán piackutatást a témában (amit erősen kétlek), jó lenne, ha nem a 15-18 év közötti eltévelyedett gondolkodású, metroszexuális, hímnemű lakosságot vennéd alapsokaságként. Én elhiszem, hogy a 21. századra felgyorsult a szocializáció, de azért nah. Plagizálás meg nem csak a felsőoktatásban tilos - ha érted, mire gondolok.
Mert valljuk be, ez már a többmilliomodik ilyen jellegű cikk, a női nemre kisarkítva. És unjuk. Nagyon.
Szerintem ezt a feladatot továbbra is hagyjuk meg a Cosmopolitan magazinnak.

Éwa 2013.10.27. 22:08:53

@okosKODO: Kedves kommentelő! A plágiumért elnézésedet kérem, abban igazad van, a többiről meg annyit... meggyőztél, hogy ez a cikk kell ide :)

2013.10.28. 00:08:58

@Éwa: Kihagytál egy kategóriát:
A szarkavaró. Tudod, saját gondolata nincs, de mindig felcsippent valamit, azt előadja, majd ártatlanul néz, hogy most meg mi a baj?
Olyan, mint ez a cikk...

Éwa 2013.10.28. 07:43:45

@Könnyen elkaptuk, uram!: Kedves Tom, köszönöm a szavaid. Ez nem az a blog, ahol csak engem olvasol. Azt nem blogon közlöm. Ez itt még csak előadva sincs, mivel nem ewa-tag alatt posztoltam, ezért ez átvett szöveg.
Ártatlanul néznék? Nem, olvasgatom a kommenteket, igazából kicsit unottan szoktam átnézni őket. Ritka az, amiből szól is valami.
Nekem nem baj, ha valaki határozottan kiáll egy-egy poszt ellen, sőt. Az már jelent valamit, aznap már tett valamit, ami az önmaga fejlődését segíti.

Bár kapcsolatokban lennének ennyire határozottak az emberek arról, hogy mi a jó és mi nem jó. És nem nekik, hanem a másiknak!

Isten tartsa meg vehemens természeteteket! A tűz mögött mindig rejtőzik szenvedély!

Behajtó70 2013.10.28. 09:04:19

@Éwa: na az ilyen okoskodás miatt lehetsz Te is az okoskodó picsa kategória. Mennyivel egyszerűbb lett volna szerényen kussolni, vagy egyszerűen odaírni a forrást, meg, hogy bocs kevés időm volt a magyarításra. Nem megváltoztatni kell az eredetit, hanem magyarul tenni magyarra. Ehhez persze lehet, hogy több kellene, mint az okoskodás.

Ráadásul a lovon is fordítva ülsz: idebasztál valamit, az olvasó reagál, Te meg sértődgetsz. Tiltsd le a kommenteket, ha nem akarod, hogy mindenfélék ideírjanak.

Éwa 2013.10.28. 09:56:35

@Behajtó70: Dehogy sértődtem meg, épp azt írtam, ez a jó, hogy ennyire sok a tűz az olvasókban!

Most őszintén? Miért zavarna, hogy egy nem általam írt cikket véleményezel? :)

Itt amúgy sem én vagyok a fontos, hanem Te/Ti!

Csore60 2013.10.28. 10:07:18

Megint egy írás, ami alkalmat ad a frusztrált pasiknak, akik nem lelik álmaik nőjét a nők fikázására. Természetesen ebben kizárólag a silány felhozatal a bűnös. :)

2013.10.28. 22:54:29

@Éwa: Alapvetően nem a poszttal van bajom, csupán azt akartam mondani, hogy a te aláírásoddal a te véleményed jelenjen meg. Viszont ha más cikkét közlöd, akkor illik azt jelezni. Az viszont a legelemibb dolog, hogy a te "szakmádban", mármint ha újságíró vagy, a magyar nyelvet helyesen műveld. Az olvasók lenézése, ha a vasárnapi ebéd után, a mosogatásba elfáradva gyorsan magyarítasz egy angol cikket, mert kell az újságnak!
Legalább olvastasd át valakivel, mit szól hozzá, hogy értelmezi.
Mondom, maga a cikk nyilván bulvár, ez nem a Pszichológiai Szakfolyóirat legfrissebb száma, ez rendben is van.

2013.10.28. 22:56:19

@Éwa: Ez itt még csak előadva sincs, mivel nem ewa-tag alatt posztoltam, ezért ez átvett szöveg. "
Minden tiszteletem a tiéd, de az a főcím, hogy "EWA megmondja".
Balra mellette pedig egy fotó, és alatta Ewa felirat. Te mire következtetnél?

Éwa 2013.10.29. 07:48:08

@Könnyen elkaptuk, uram!: Kedves Tom, igazad van, a "Cosmo" cikkeket át kéne olvasnom, mielőtt leközlöm (ha túl sok "forrás" van, nem tudok forrást feltüntetni), de őszintén szólva, főleg ilyen női cikkekre, nem akarok ebben a blogban sok időt tölteni, mert ezek tényleg olyan írások, amik komolytalansága miatt nem gondoltam, hogy egyetlen olvasóm is lesz.

Szerintem Ewa megmarad ilyennek (még az sem biztos, hogy folytatom majd), és egy komolyabb blogot kezdek a héten, ahol nem lesz helye az ilyen posztoknak.

Ez tényleg amolyan teszt-jelleggel indult, nem is tudnám komolyan előadni az ilyen tini-posztokat, és te vagy a második, akinek a kommentjéből értelem látszik. Ezért nem fog már sokáig tartani, szerintem. Mindenesetre köszi a normális hangvételt :)

2013.10.29. 14:46:05

@Éwa: Én is köszönöm. Hol tudlak majd olvasni? Már érdekelnek az írásaid. Tudom, ez a cikk nem a tiéd, viszont olyan finoman kezelted a kirohanásainkat , hogy meggyőztél.

Éwa 2013.10.29. 15:16:49

@Könnyen elkaptuk, uram!: Köszönöm! :)
Mindenképpen értesíteni foglak, de emailben, mert az a saját nevem alatt fog futni.
süti beállítások módosítása