Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ewa megmondja

A férfinak nagyobb igénye van szabadságra, mint szeretetre, a nőnek pedig nagyobb igénye van szeretetre, mint szabadságra.

Címkék

„Idézetek"

Utolsó kommentek

Légy olyan NŐ, hogy minden egyes reggel, amikor lábad a földhöz ér, a pokol megremegjen és a gonosz felszisszenjen: A francba, felkelt!

2013.09.27. 10:21 Éwa

Hogy ki is az az Ewa?

2-2.jpg

Ewa kitalált név, aki mögött viszont egy valóságos hús-vér nő van rengeteg tapasztalaton még innen, de néhányon már túl. Egy olyan nő, aki sírt már át éjszakát egy férfiért és egy másik mellett a legboldogabb embernek érezte magát, viszont ma már egyik sem jelent számára semmit. Egy olyan, aki nem szereti a játszmákat, de belekényszerítik a körülmények, aki inkább ugrálná körbe a szeretett férfit, mint zárja be maga mögött végleg az ajtót.

Egy olyan blogot fogsz olvasni, amiben egy harmincas évei elején lévő nő osztja meg veled a tapasztalatait és tanításait. Nincsenek egyetemes igazságok és ne is kövesd a leírtakat, de ha csak tisztában maradsz azokkal, amiket itt olvasol, kevésbé fogod magadra venni az élet ostorcsapásait.
Lehet, hogy néha visszatetszést vált ki a szókimondásom, a környezetem sem mindig kultiválja, de sokan épp ezért fordulnak hozzám, mert egyszerre női és férfi oldalról is tudom nézni a dolgokat.

Viszont egy valamit sose felejts el: Az élet nagyon egyszerű. Néha kérdezd meg magadtól, jó ez nekem vagy sem? Ha nem, változtass! Vagy kezdj blogot írni... ;)

Saját írásaimat az ewa tag-re kattintva olvashatod

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr655535955

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr725535955
süti beállítások módosítása