Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ewa megmondja

A férfinak nagyobb igénye van szabadságra, mint szeretetre, a nőnek pedig nagyobb igénye van szeretetre, mint szabadságra.

Címkék

„Idézetek"

Utolsó kommentek

Légy olyan NŐ, hogy minden egyes reggel, amikor lábad a földhöz ér, a pokol megremegjen és a gonosz felszisszenjen: A francba, felkelt!

2013.09.29. 17:17 Éwa

A megcsalás és a Dove szappan

Címkék: férfi szex megcsalás önbecsülés

1004805_427656450681576_635959489_n_1380467383.jpg_960x768

Hamarabb buktatja le magát, mint ahogy neked eszedbe jutna ez róla.

Miután egy férfi kikezd egy másik nővel, nem meghúzza magát, hanem be-be szólogat a párjának. Ez önvédelmi reflex egyrészt, másrészt iszonyú tökösnek érzi magát ilyenkor a férfiember és a megnövekedett önbizalma okozza a viselkedését. 

A férfiak nem érzik fenyegetőnek saját flörtjeiket a kapcsolatra nézve (semmit sem jelentett), míg a nők a partnerük konkurenciájának tekinti a velük flörtölő pasit, és bekapcsol náluk a kapcsolatvédő mechanizmus.

John E. Lydon, a jelenséget vizsgáló kutató kísérletbe kezdett, amelyekbe összesen 724 heteroszexuális nőt és férfit vont be. Az egyik vizsgálatban 71 férfi és egyetlen, ám annál csinosabb nő kapott szerepet, aki a pasik egyik csoportjával kikezdett, a másikat viszont teljesen figyelmen kívül hagyta. (A kísérlet természetesen nem csoportosan, hanem párosával zajlott.)

A találka után a férfiaknak egy olyan kérdőívet kellett kitölteniük, amelyben többek között arra is válaszolniuk kellett, hogy „hogyan reagálna, ha partnere most felhívná, hogy lemondja a korábban megbeszélt találkozójukat; vagy kiderülne, hogy az önök kapcsolatára vonatkozó bizalmas részleteket osztott meg másokkal”.

Azok a férfiak, akik éppen egy „sikeres” flört után álltak, 12 százalékkal kevesebben mutatkoztak megbocsátónak. Egy ugyanilyen kísérletben, amelyben nők vettek részt (ezúttal egy velük flörtölő pasival) ettől eltérő eredményt hozott: a nők 17,5 százaléka elnézte párjának a lemondott találkozót vagy a kipletykált intimitásokat.

- Mit csinál egy nő, ha megtudja, hogy van egy pasi, akinek nagyon nagy és nagyon vastag van? És hiteles forrásból tudja, azaz nőtől.
- Ráhajt a pasira
- Hogyan hajt rá?
- Mint pók a légyre.. behálózza, nem direktben, általában; kedvesebb, barátkozósabb, kb mint mikor szerelmes.
- És számít az, ha a nő mindeközben épp szerelmes másba, épp akkor házasodik vagy bármi ilyesmi?
- Nem; ha egy pasi kell egy nőnek, nem számít,h van másik.
- A nők sokkal durvábban lépnek félre, mint a pasik, csak okosabban, és ritkábban buknak le, mert a nő úgy van vele, mint a Dove szappannal: "az jár nekem". A pasiknak van lelkiismeretfurdalásuk, hidd el, megcsinálják, mert kell az idegen pina. A pasik megcsinálják, mert vadásznak, büszkék rá, de lelkiismeretfurdalásuk van, a nőknek egyik se, a nő nem büszke rá, hanem elégedett és nincs lelkiismeretfurdalása, plusz sokkal okosabban csinálja.
- Igen,igazad lehet, de sosem hittem, h a férfiaknak ezután a vadászat után bűntudatuk van.
- 10 másodperccel utána, aztán elmúlik, pár óráig tart, estére már a béna hazugságával van elfoglalva, de az annyira béna, hogy lebukik. Mondjuk 30-ig garantáltan, 35 felett... pasija válogatja. Akinek van önbizalma, az abbahagyja ezt a félrekúrósdit, kivéve persze a kihagyhatatlan alkalmakat, de az maxi évi 1-2. Aki kényszeresen, heti szinten kúr félre... valamint elmúlt 35... ott nem a nőjével van a gond, hanem a pasi önértékelésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr675539554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr535539554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása