Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ewa megmondja

A férfinak nagyobb igénye van szabadságra, mint szeretetre, a nőnek pedig nagyobb igénye van szeretetre, mint szabadságra.

Címkék

„Idézetek"

Utolsó kommentek

Légy olyan NŐ, hogy minden egyes reggel, amikor lábad a földhöz ér, a pokol megremegjen és a gonosz felszisszenjen: A francba, felkelt!

2013.10.19. 11:47 Éwa

Vicces igazságok a férjekről és a feleségekről

Címkék: funny házasság

hubwife_1381734380.jpg_240x258

A szervezés, cselekvés feleség üzemmódban

Egy nő úgy szervezi életét, hogy abba minden és mindenki beleférjen. Örök igazság, hogy minden feleség testi fogyatékosnak számít, akinek nincs legalább kettővel több keze. 

Nem csak a munkák szimultán elvégzésében, de a szervezésben is jóval felülmúlják önmagukat: 

A szervezés az, amit azelőtt csinálsz, mielőtt csinálni kezdesz valamit, hogy amikor csinálod, ne zavarodj össze. (A. A. Milne)

 

Sárkány és angyal üzemmód váltakozása

 

A nő rendkívül türelmes tud lenni, feltéve, ha tudja, hogy a végén eléri azt, amit akar. És van olyan, amikor egy nőt azelőtt értenek meg, mielőtt esélye lenne egy jót duzzogni a meg nem értettség miatt. 

A pletyka pedig az az üzemmód, amikor a feleség a báránybőrbe bújt farkas. Mondják is, hogy igen kevés mesélnivaló lenne a világon, ha soha senki nem tett volna olyasmit, amit nem lett volna szabad. A férjek pedig igenis bátrak, hisz nem félnek a terrorizmustól – hisz házasságban élnek.

 

A férjek indokolatlan félelmei

 

A férfiak nagy keresztje, hogy – míg a nők a ráncoktól félnek – félnek az öregedéstől. Rettegnek. Azt remélik, hogy ilyen csak más férfiakkal fordul elő. Ugyan ezen az elven működik a kopaszodás is. Emiatt található minden kopaszodó férfi háztartásában legalább egy ultra profi hajszárító. 

A családfenntartó szerep olajozott működése is fel szokott vetni néha problémákat, hiszen úgy gondolják, hogy mire hazaviszik a fizetésüket, a feleségük már tudja azt, hogy mire fogják költeni. Pedig felesleges ezen gondolkozni. A nők nem ennyire előrelátók.

 

A férjek és a féltékenység

 

Egyesek úgy vélik, hogy a férfi nem látta még feleségének legszebb mosolyát, amíg nem látta azt, ahogyan rámosolyog a közlekedési rendőrre. Egy nő sem érti a férjét, hiszen szép nőre vágynak – mert nézelődni sokkal egyszerűbb, ez genetikailag férfi adottság -, mégis, amikor megnézik feleségüket, vagy udvarolnak neki, vadállattá tudnak válni. 

Szentkuthy Miklós szerint a szerelemnek három fajtája lehetséges: a lírázó neurózis, a teljes pokol és a családias unalom. Tehát, úgy tűnik, a férfiak azok – a nőkkel ellentétben – akik nem tudják valójában, hogy mit várnak el a feleségüktől.

 

Az élet értelme mindkét nemnél más

 

A férfiaknál jellemzően ez a távirányító. Egy, az evolúció és lelki fejlődés normál fokán tartó férfinak minimum három távirányítója van, annyi gombbal és funkcióval, ami minden nőt összezavar. Még a mérnök és pszichológus nőket is. 

A nő éltető eleme, mely egyben a legidegesítőbb üzemmódja is, a pozitív gondolkodás. Miközben a nők nagy része a spájzba és mosdóba jár bőgni, a közösségi oldalakon – és a társkereső oldalakon is – csak a pozitív életszemlélet nagy aranyigazságait, közhelyeit hangoztatják a gyomorvérzésig. Onnantól pedig be kell hogy ismerjék: a gonosz létezik… és ők a férfiak nélkül kevesek annak leküzdésére.

 

Ilyen az ember

 

Az ember, annak minden aspektusában, legyen az jó vagy rossz, maga a nő és a férfi. Megtagadni nem tudjuk magunkat, hiszen a hiéna sem tudja elhagyni a foltjait – de legalább érdekesen tud kacagni. 

A végszót adja Márai Sándor: Az ember igazában nemcsak személyiség, test és lélek, hanem az elmebaj egy válfaja, amely szövettanilag minősíthetően alakot öltött.

 

Forrás: http://www.bien.hu

 

I recently read that love is entirely a matter of chemistry.
That must be why my wife treats me like toxic waste.
David Bissonette

When a man steals your wife, there is no better revenge than to let him keep her.
Sacha Guitry

After marriage, husband and wife become two sides of a coin; they just can’t face each other, but still they stay together.
Hemant Joshi

By all means marry. If you get a good wife, you’ll be happy. If you get a bad one, you’ll become a philosopher. Socrates

Woman inspires us to great things, and prevents us from achieving them.
Dumas

The great question… which I have not been able to answer… is, “What does a woman want?
Sigmund Freud

I had some words with my wife, and she had some paragraphs with me.
Anonymous

“Some people ask the secret of our long marriage. We take time to go to a restaurant two times a week. A little candlelight, dinner, soft music and dancing. She goes Tuesdays, I go Fridays.”
Henny Youngman

“I don’t worry about terrorism. I was married for two years.”
Sam Kinison

“There’s a way of transferring funds that is even faster than electronic banking. It’s called marriage.”
James Holt McGavran

“I’ve had bad luck with both my wives. The first one left me, and the second one didn’t.”
Patrick Murray

Two secrets to keep your marriage brimming
1. Whenever you’re wrong, admit it,
2. Whenever you’re right, shut up.
Nash

The most effective way to remember your wife’s birthday is to forget it once…
Anonymous

You know what I did before I married? Anything I wanted to.
Henny Youngman

My wife and I were happy for twenty years. Then we met.
Rodney Dangerfield

A good wife always forgives her husband when she’s wrong.
Milton Berle

Marriage is the only war where one sleeps with the enemy.
Anonymous

A man inserted an ‘ad’ in the classifieds: “Wife wanted”. Next day he received a hundred letters. They all said the same thing: “You can have mine.”
Anonymous

First Guy (proudly): “My wife’s an angel!”
Second Guy: “You’re lucky, mine’s still alive.”

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr915567560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr705567560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása