Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ewa megmondja

A férfinak nagyobb igénye van szabadságra, mint szeretetre, a nőnek pedig nagyobb igénye van szeretetre, mint szabadságra.

Címkék

„Idézetek"

Utolsó kommentek

Légy olyan NŐ, hogy minden egyes reggel, amikor lábad a földhöz ér, a pokol megremegjen és a gonosz felszisszenjen: A francba, felkelt!

2013.10.25. 08:36 Éwa

Amit ne csinálj Face-n, ha a barátom vagy!

Címkék: facebook funny

Egy facebook-os tini oldalon találtam az alábbi listát. Igaz, hogy 30 évesen már egyre kevesebb ilyennel találkozom az ismerőseim között, egyrészt mert közel velem egykorúak, másrészt, aki zavar, azt letörlöm. Én még a koszos tükrös önfotókat megemlíteném, és "a fb-on szeretjük/imádjuk egymást, de az életben qrvaanyázva veszekszünk" párokat is.

Te mivel egészítenéd ki a listát?

 

1.) Ne élj vissza a Facebook állapot funkciójával. Igen, azt kérdezi, "mi jár a fejedben?", de azért ne írd be 5 percenként, mit csinálsz épp.

2.) Ne légy olyan oldalak rajongója, amik nem illenek rád. AZ emberek csak röhögni fognak rajtad, ha csatlakozol a "szeretem a reggeli szexet" oldalhoz, pedig nyilvánvalóan szűz vagy.

3.) Ne kedveld a saját állapotodat vagy fényképeidet, különben az emberek magányosnak fognak tartani

4.) Ne küldj ostoba ajándékokat Facebook alkalmazásokkal. Igen, igazán hálásak leszünk ha figyelmes vagy és küldesz egy kiscicát, vagy egy ölelést... De inkább küldd a valóságban

5.) Ne küldj feltűnősködő állapotüzeneteket. Például ne írj kitalált történetet arról, hogy a nagymamád leesett a lépcsőn, csak hogy az emberek reagáljanak rá valamit

6.) Ne írj közvetett, tudatalatti állapotüzeneteket. Ha szerelmes vagy "belé", és folyton "ő" jár a fejedben, ne ilyeneket irogass, hanem végy erőt magadon és mondd már el neki végre...

7.) Ha használod a mobilos facebook-ot, ne küldj be képet mindenről, amit eszel...

8.) Ne jelölj valakit ismerősnek, aztán írd be a falára, hogy véletlen volt... Oké, hogy jól néz ki, de ne úgy próbáld megismerni, hogy ismeretlenül megjelölöd.

9.) Ne adj meg magadról hamis középső neveket. Te nem "Szabó partyface László" vagy "Kovács szexisten Péter" vagy...

10.) Ne írj aposztrófot a neved elejére, csak azért hogy elsőként szerepelj az ismerőseid partnerlistáján

11.) Ne jelöld meg minden barátodat a viccesnek tartott képen, amit a google-n találtál...

12.) Ne tölts fel hamis profilképet. Zavaró, ha azt hisszük rólad, hogy egy pokémon vagy

13.) Ne kérj meg embereket, hogy kedveljék, vagy szóljanak hozzá egy képedhez. Azt hiszem, nem kell megindokolnom, miért.

14.) Ne állítsd be kapcsolati állapotodnak hogy "bonyolult". Ha tényleg olyan gázos a kapcsolatod, hogy azt már a facebookra is ki kéne rakni, akkor állj fel a gép elől és rakd rendbe a párkapcsolatod.

15.) Ne importáld a történéseidet a twitterről. Ha el szeretnénk olvasni őket, majd elolvassuk ott

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr645598368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ewamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr475598368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása